Mi a véleményetek az 1976-os Ómen c. filmről, illetve a 2006-os remake-jéről (Ómen 666)?
Én örültem neki hogy elkészítették a további részeket.
Mostani sorozatokban és filmekben megjelenített halálok és Omen között azért sok különbség van. Értelem nélküli kaszabolás és trancsírozás folyik a mai filmekből.
Omennel kapcsolatban viszont érdekességeket is megtudhatsz, keresve az interneten.
Például amikor Damien szerepére meghallgatták Harvey-t, arra kérte a rendező támadja meg, aki szó nélkül nekirontott. Ezért egyből megkapta s szerepet.
Damien eredetileg szőke volt.
Gregory Peck gyermeke öngyilkos lett röviddel a film forgatás előtt.
Amikor a szafari parkba forgattak, akkor a majmokat előző este kiéheztették, és két majom bébit betettek a kocsiba.
Az anya tényleg megrémült a támadásban, valódi a sikolya.
A forgatás során sok balszerencsés dolog történt.
Pl amelyik hotelben a rendező megszállt, szafari forgatás alatt az IRA lebombázta.
A stáb forgatás miatt helyeket foglalt egy charter járaton, amire végül nem került szálltak fel, de a gép lezuhant és mindenki meghalt rajta.
A Rottweilerek ténylegesen megtámadták a dublőröket, akik a védőfelszerelés miatt nem sérültek meg.
A forgatás utána a speciális effektekért felelős rendező két tagja autó-balesetet szenvedett, egyikük meg is halt.
*** "végül nem került szálltak fel"
akarom mondani, végül nem szálltak fel :)
Kritikákat és szubjektív véleményeket általában csak azután olvasok hogy megnéztem a filmet.
A remakeben sok dolgot nem tudtak olyan hatásosra leutánozni mint ahogy az az eredetiben volt.
Nekem szembetűnt az, hogy elsőben a szereposztásban tényleg zakkant mind :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!