Ha csak egyetlenegy filmet ajánlhatnátok (bármilyen műfajból, országból és évből) melyik lenne az és miért?
Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 21:07
1/5 anonim válasza:
Életrevalók, és azért mert bármilyen korosztálynak tudom ajánlani. Mondhatnám a Galaxys Őrzőit is, amit már többször megnéztem, de nem fog lekötni egy 50-60 éves embert szerintem.
2/5 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az elsővel.
Életrevalók!
3/5 anonim válasza:
2001: Űrodüsszeia, mert az a kedvencem :D
Szerintem ez a film használja ki legjobban a filmes eszközöket a képek és a zene terén, miközben a cselekmény izgalmas és mondanivalója is van.
4/5 anonim válasza:
Gran Torino (2008)
Egy elég komoly témát dolgoz fel, de nem egy full unalmas dráma, tartalmaz viccesebb jeleneteket is.
Engem nagyon megfogott!
(Nyílván egy marvel filmekért rajongó személynek nem fog tetszeni...)
Bár az is igaz hogy inkább sorozatos vagyok mintsem filmes, de amiket láttam azok közül ez Top 1
5/5 anonim válasza:
Nehéz kérdés, talán a Chihiro Szellemországban. Japán rajzfilm, elvont, szimbolikus, szerethető, elképsztő látványvilággal és kreativitással. A felnőtté válásról szól alapvetően. Miyazaki, az egyik legelismertebb anime rendező szerintem legjobb műve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!