A watchseries. To oldal legális?
Figyelt kérdés
Van pár barátom, akik ajánlották ezt az oldalt. Ők már évek óta ezen nézik a sorozatokat, és mivel én is szerettem volna párat nézni, azt mondták, használjam ezt a weboldalt. Viszont nem vagyok biztos benne, hogy legális-e vagy sem. Így egyfolytában félek, hogy ha elkezdem használni, egyszer csak be kell fizetnem egy hatalmas összeget, ezért még nem néztem semmit az oldalon. Fontos lenne! A normális válaszokat előre is köszönöm!2016. okt. 22. 22:09
1/1 anonim válasza:
Az interneten nincs utólagos fizetés és nem tudnak senkinek kiszámlázni semmit. Egy látogató nem hordoz annyi információt ami alapján meg lehetne állapítani hogy kinek, és hova (lakcím) számlázzanak ki bármit is.
Ha valami fizetős a neten, addig nem éred el amíg ki nem fizeted.
+ nálunk a letöltés nem sért törvényt, szabadon megtehető, ettől függetlenül a filmmegosztó oldalak illegálisak és szerzői jogot sértenek, de ezzel az oldal fenntartója számol el, nem a látogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!