Patriksztár kérdése:
Mi a párbeszéd ebben a trailerben?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nagyon izgatottan várom az új Karib-tenger Kalózai részt, a trailer egyik részét le tudtam fordítani, de van, amit nem értek. Ha szépen megkérlek titeket, tudtok ebben segíteni?
https://www.youtube.com/watch?v=OxirIeO5UjM
Köszi! :)
#tenger #új #Karib-tenger #rész #kapitány #Jack Sparrow #A Karib-tenger kalózai #Salazar #karibtenger #jejj
2016. okt. 22. 21:06
1/2 sotihasznalo válasza:
jack sparrow, Ismered ezt a kalózt?
Csak névről.
találd meg sparrowt és vigyél el neki egy üzenetet szalazár kapitánytól.
monnd el neki hogy a halál egyenesen felé tart (ezt a mondatot ponnt nem tudom kivenni , death goes straight for him? talán ) megtenné ezt nekem kérem?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors reagalást.
Azt az egy mondatot nem tudtam én sem kivenni, a többit tudtam, csak azt nem. :D Köszi!
2016. okt. 22. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!