Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Star Wars ügyben hol olvasha...

A Star Wars ügyben hol olvashatok erről?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=-xBRxofNI3Y

Az a kevés amit megértettem belőle elég érdekes.

https://www.youtube.com/watch?v=jckLb5WGJzU

2016. okt. 22. 12:43
 1/4 sotihasznalo ***** válasza:

[link] szerintem ez az oldal pont ilyenekre van kitalálva...

Hogy ponnt erről a teóriáról? passz.

Viszont az elsőt láttam és nem túl nehéz megérteni és van is benne valami, habár ezek teóriák és nem valószínű hogy beigazolódnak...

Az első azt mondja hogy Snoke azért windu mester (kedvenc jedijeim egyike :D) mert nincs bizonyíték rá hogy meghalt mert csak túlélhető érüléseket kapott, kar levágás star warsban túlélhető villámcsapás szintúgy esés az nem is sérülés egy jedinek...

Az indétéka pedig az , hogy bepöccen amiért anakin a kiválasztott elárulja a jedirendet és miatta kihalnak a jedik, elbújdosik majd amikor épp nincs senki hatalmon bosszút áll anakin családján azzal hogy magához állítja az unokácskát. És hogy miért gonosz windu mester? Mert végig az volt, mert ő az egyetlen jedi aki használja a sötétoldalt és emiatt könnyen kimozditható. Plussz ő végig azt hitte hogy saját maga a kiválasztott hiszen ő az egyetlen aki egyensúlyt teremt az erőben (mind2 oldalt használja) és hogy miért így néz ki? palpatine is ponnt így nézett ki a villámok után. Kb ennyi

2016. okt. 22. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Windu gonosz?

Hogy lehet,hogy használja a sötét oldalt? Hogy lehetett így a tanács tagja?

Lehetséges egyszerre mind két oldalt használja valaki?Hogy hogy nem csábult át a sötét oldalra?

Az egyensúly azt jelentené,hogy mind két oldalt ismeri,használja,uralja?

Na,erről van valami olvasni való?

Elképzelhető,hogy azzal,hogy a Disney átvette a SW birodalmat más vonalra tereli az egészet?

2016. okt. 24. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hülyeség az egész
2016. okt. 24. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezra Bridger még egy lehetséges jelölt. De majd kiderül, én már várom. :D
2016. okt. 25. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!