Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Deadpool vs Jason Voorhees?...

Deadpool vs Jason Voorhees? Ki nyerne?

Figyelt kérdés
Szerintem Jason.Deadpool is halhatatlan,hyorsan gyógyul,meg minden,de fizikálisan meg sem közelíti Jason erejét.Szóval szerintem Jason győzne

#péntek 13. #Feadpool
2016. okt. 19. 22:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tom
2016. okt. 19. 22:54
 2/11 HalkHogen ***** válasza:
Szerintem is Ki nyerne.
2016. okt. 20. 07:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy Jason sokkal erősebb lenne, de ha így is van, Pool kompenzálja ezt gyorsaságban. És jóval eszesebb is Jason-nél. Amúgy meg Jason-t legyőzték már nem egyszer 40 kilós nők, meg egy kisgyerek is. Szóval szerintem Deadpool, viszont én Jason-nek szurkolnék ettől még.
2016. okt. 20. 09:59
 4/11 A kérdező kommentje:
A kisgyerek hátulról fejbevágta ety bozótvágóval.A 40 kilós csaj is fejszével csapta fejbe,miközben próbált felállni.De Jason akkor még nem volt természetfeletti.Mikor belécsapott a villám a 6. részben,akkor lett igazán erős.Szerintem jóval erősebb.Jason könnyűszerrel letépi valaki fejét,átüt egy ember hasfalán,egy embert képes 20 méterekre elhajítani,olyan erővel,hogy az érkezéskor összezúzza magát.Pl,mikor a favágó kezéből kiszedte a machetét,de úgy,hogy a favágó karja is jött vele.Egy csukott ajtót könnyűszerrel áttör a testével,egy faház falát simán betöri ököllel.Deadpool nincs ilyen erős.Egyszer kéne hozzáérnie és Deadpool szerezne egy komolyabb sérülést.Deadpool előnye a nagy fegyverarzenálja,fegyverek nélkül 100 % hogy Jason,fegyverekkel olyan 60 %-ban fogadnék Jasonra
2016. okt. 20. 13:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert Deadpool-tól még nem láttuk, az nem jelenti, hogy nem is tud ilyeneket. Ugye ezidáig csak egy(vagy kettő) filmben láthattuk. A hatodik részben lehet ő is kap majd egy kis villámot. De oké legyen Jason az erősebb, akkor is hiszem, hogy Pool a gyorsasága és IQ beli fölénye miatt esélyes lenne vele szemben. Freddy is helytállt ugyebár. Amúgy Jason jócskán természetfeletti már a hatodik rész előtt is, de igazad van abban, hogy onnantól lett egy igazi, megállíthatatlan gyilkológépezet. De akkor már ne felejtkezzünk el Jason X-ről sem. Na, ellene vajon lenne-e esélye Deadpool-nak? Mindenesetre én még mindig Jason párti vagyok.
2016. okt. 20. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Deadpool használ lőfegyvert, esélye nem lenne Jasonnak, még ha közelharc lenne akkor sem mert Deadpool sokkal gyorsabb... Jason csak ártatlan képzetlen átlagembereket öl, Deadpool pedig komolyabb ellenfelekkel néz szembe:)
2016. okt. 20. 17:26
 7/11 A kérdező kommentje:

Láttam a Deadpool filmet.Deadpool persze erősebb egy átlag embernél,de meg sem közelíti Jason természetfeletti erejét.Deadpoolt is lefegyverezhetné így:

[link]

Sokra meg nem megy a lőfegyverekkel

[link]

2016. okt. 20. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Erősebb egy átlag embernél, ezért sem biztos, hogy Jason letudná tépni egy végtagját. A linkelt jelenetben Jason meglepetésből támad, de mi most egy "szabályos" összecsapásról beszélünk, ahol mindkét fél tisztában van a helyzetével. És oké tegyük fel Jason megszabadítja Deadpool-t a karjától. Nagy ügy, majd visszanöveszti. De ha Deadpool nyiszálja le Jason-ét, akkor ő képes-e ugyanerre?
2016. okt. 20. 19:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Deadpool regenerálódása gyorsabb, mint Wolveriné. Ha levágják a kezét, akkor egyszerűen visszanő neki.

Kevés olyan alkalom volt, mikor teljesen megbénította valaki. Az egyik Hulk volt, aki kb. szó szerint péppé zúzta őt, de abból is felgyógyult, és Hulk>Jason.

Emellett Deadpool képzett katona és bérgyilkos, minden fegyverrel tud bánni, és mindig előre tervez még akkor is, ha nem így tűnik.

Emellett volt mikor teleportációs eszközt is birtokolt.

2016. okt. 20. 20:46
 10/11 Clay Morrow ***** válasza:
Sokan elfelejtik, hogy Jasont sokszor csak trükkel tudtak legyőzni, egyedül senki sem verte le és nem is tudta volna, mindig volt valaki aki elterelte figyelmét és ez okozta vesztét. Bár mint tudjuk mind hiába, mert úgyis mindig visszatér. Tehát itt Deadpool egyedül bajban lenne, mivel legtöbbször Jason lesből támad, tud teleportálni Deadpoolnak meggyűlne a baja vele az biztos. Hogy ki nyerne, azt nem tudom pontosan megmondani, de én Jason-re szavazok.
2017. júl. 18. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!