Mi a nevük ezeknek a filmeknek?
Figyelt kérdés
Vannak olyan rövid pár perces filmek amelyek teljesen némák, csak zenével és fényhatásokkal valamint tettekkel próbálnak elmondani egy rövid (ismétlem pár perces) történetet. pl szerelemről, csalódásról, kirekesztésről stb. Ezeket a kis filmeket hogy hívjuk? Én, fényjátékokról hallottam, de így nem találtam róla videókat a youtubeon. Köszönöm a választ.2016. okt. 17. 17:07
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne spec megnevezése. Mármint, hogy ez olyan népszerű lenne, hogy külön műfajt képezne. Fényjáték. Írd be angolul, talán találsz valamit :D.
2/2 A kérdező kommentje:
hát nem is kedvelésből szeretném tudni, sajnos most ez egy projekt feladat, amit el kell végeznem :) Köszönöm a tanácaot
2016. okt. 18. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!