Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem lett a South...

Csak szerintem lett a South Park gagyi a 17. évadtól fogva?

Figyelt kérdés
Mármint nekem a 17. évad is már erőltetett volt. Nem volt egyáltalán vicces sem, a 19-huszadik évad pedig szó szerint nézhetetlen számomra - olyan mintha lecserélték volna a készítőket. Régen ez a sorozat poénos volt, lehetett rajta röhögni, most meg egyszerűen nézhetetlen. Más is van ezzel így?

2016. okt. 16. 08:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az új évadok átívelő szálas formátumban készülnek, és még jobban reflektálnak az USA popkulturális eseményeire. Ehhez jön még az, hogy a premierdátum előtt egy héttel kezdik el a részt készíteni, hogy még inkább a jelenben játszódjon, aminek lehet évek múlva nincs akkora tartalmi értéke és jelentősége sem.

Ha valakinek nem tetszenek az új évadok, általában arra vezethető vissza hogy nincs képben az USA-ban történő eseményekkel és kultúrával, így nem érti sem a mögöttes tartalmat, és már a poént sem, ez pedig rontja a nézési élményt.

A régi évadok is ilyenek voltak amúgy, csak több volt a fikciós rész és a társadalomkritika (ez a South Park alapja) is metaforikusabb volt. Most viszont a társadalomkritika nyíltan jelenik meg, és a köré írt epizód többet merít a valóságból mint hogy fikciós lenne.

2016. okt. 16. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokat esett a színvonal az évek során. Én még előbbre is tenném a baj kezdetét, valamikor a 11-12. évadra. És csak egyre rosszabb lesz, az átívelés sem áll jól neki egyáltalán. Nézhetetlennek nem tartom, egyszer azért meglehet nézni ezeket a részeket is. Közepesek az évadok, évi talán 1-2 jobb epizóddal. De az első 10 évad részeit imádom, bármikor újranézem őket.
2016. okt. 16. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem abszolút a 19. évad volt a legerősebb (a 20.-ból csak a szinkronos részeket láttam), egy egybefüggő kritika a mai nyugati civilizációról, kevés randomkodással. Azt láttam, hogy Trey Parkerék végre felnőttek, és abszolút maguk mögött hagyták a Family Guy vonalat.

Akinek nem tetszik, csak azért lehet, mert eszméletlenül kevés információja van az őt körülvevő világról...

2016. okt. 16. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
19 a legjobb, a 20. még jobbnak igérkezik, persze aki lfszt nem tud, arról mi történik a világban, annak nyilván nem olyan szórakoztató:)
2016. okt. 17. 16:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Munkámból kifolyólag tudom, mi folyik a világban, én csak azt mondom, hogy nem vicces már számomra a sorozat.
2016. okt. 17. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig de, vicces. Na most mi lesz?
2016. okt. 17. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
ne nézd
2016. okt. 17. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a South Park összes részét élvezem nézni de számomra a 7-től a 16-ik évadig volt a legélvezhetőbb. Ezután át ment egy kicsit más stílusba de ez is nagyon tetszik.Bár a részek nem anyira ütősek mint régebb...
2016. okt. 20. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Nemrég láttam a legújabb évad első részét - valami rettenetes volt...
2017. okt. 17. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!