Csak szerintem lett a South Park gagyi a 17. évadtól fogva?
Az új évadok átívelő szálas formátumban készülnek, és még jobban reflektálnak az USA popkulturális eseményeire. Ehhez jön még az, hogy a premierdátum előtt egy héttel kezdik el a részt készíteni, hogy még inkább a jelenben játszódjon, aminek lehet évek múlva nincs akkora tartalmi értéke és jelentősége sem.
Ha valakinek nem tetszenek az új évadok, általában arra vezethető vissza hogy nincs képben az USA-ban történő eseményekkel és kultúrával, így nem érti sem a mögöttes tartalmat, és már a poént sem, ez pedig rontja a nézési élményt.
A régi évadok is ilyenek voltak amúgy, csak több volt a fikciós rész és a társadalomkritika (ez a South Park alapja) is metaforikusabb volt. Most viszont a társadalomkritika nyíltan jelenik meg, és a köré írt epizód többet merít a valóságból mint hogy fikciós lenne.
Szerintem abszolút a 19. évad volt a legerősebb (a 20.-ból csak a szinkronos részeket láttam), egy egybefüggő kritika a mai nyugati civilizációról, kevés randomkodással. Azt láttam, hogy Trey Parkerék végre felnőttek, és abszolút maguk mögött hagyták a Family Guy vonalat.
Akinek nem tetszik, csak azért lehet, mert eszméletlenül kevés információja van az őt körülvevő világról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!