Lesz új Warcraft film?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszett.Nem tudom,hogy az idióta kritikusok miért szólják le.Lesz e folytatás?Én konkrétan Arthas sztoriját szeretnèm látni megfilmesítve.2016. okt. 15. 12:45
1/1 anonim válasza:
Elviekben hozott annyi bevételt hogy lesz. De csak azért, mert Warcraft, az "idióta kritikusok" ugyanis pont ezt látták, hogy azon kívül, hogy a játék hangulatát visszaadja, filmes szempontból egy kalap kaki az egész.
A szinészi játék siralmas, a történet pedig lyukasabb mint egy szelet ementáli (konkrétan ha nem ismerném az ide vonatkozó lore-t, a történetszálak fele csak úgy lógna a levegőben)...
Egy Arthas filmre viszont én is vevő lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!