Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most néztem meg az Eden Lake...

Most néztem meg az Eden Lake c. filmet és jó volt de egy csomó dolgot elnéztek benne a készítők, nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:
kifejtenéd mire gondolsz?
2016. okt. 14. 01:42
 2/8 A kérdező kommentje:
pl az elején:egy normális ember miután leszólják a csaját és előtte mutogatják a farkukat nem elsétál hanem összeveri a bandát a francba,meg mi az hogy eldobja a bicskát miután leszúrta a kutyát,meg hogy a csaj miután nyakonszúrta a gyereket nem megszeppen hanem megy és kinyírja a többit is mert az úgy hiteles,és nem igaz hogy annyira félnek a sráctól hogy még egy embert is megkínoznak azért hogy nehogy báncsa őket a főnök
2016. okt. 14. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:

"báncsák", ójézus...

Eszed amennyi kilátszik. Teljesen életszerű, hogy átlagos, törvénytisztelő polgárként megölsz egy kiskamaszt, majd utána nekiállsz legyilkolni még a 4-5 másikat is.

2016. okt. 14. 23:16
 4/8 A kérdező kommentje:
ázlagos törvénytisztelő polgár?az egy dolog,az meg egy másik hogy halálrakínozzák a majdnem férjét,megölnek egy ártatlan gyereket és majdnem őt is,most komolyan azt ne mond nekem hogy a te első rakcód nem az lenne hogy sorba lemészárolod őket mert jó ember ide vagy oda de az a bizonyos cérna mindenkinél el tud pattanni és akkor nincs megállás
2016. okt. 15. 00:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy magadból indulsz ki, csak azt felejted el, hogy nem mindenki olyan mentalitású, mint te. Ilyen erővel nap mint nap mehetnél gyilkolászni, mert rengeteg ártatlan embert bántanak, nagyon sok bicskanyitogató eset történik minden áldott nap. Az olaszliszkai lincselés után sem ment vissza az özvegy, hogy legyilkolja a népes izlandi bálnavadász családot (szülőktől a gyerekekig mindet), mert brutálisan meggyilkolták a férjét. A filmben szereplő nő is túlélni akart, el akart szökni. Ő volt az űzött vad egy olyan helyen, ahol a srácok voltak otthon. Az ő szándékuk egyértelműen a gyilkolás volt. Ebben az esetben józan ésszel is inkább a túlélésre játszik az ember, és nem arra, hogy egyedül szembeszáll 5-6 velejükig gonosz kamasszal. Erre jön rá, hogy már meggyilkolták a párját...

Nagyon fiatal lehetsz, ha szerinted az az életszerű, hogy majd tanárnőként (!) begőzölve leölsz fél tucat kamaszt, miután a párodat meggyilkolták. Ez a film pont azért annyira kegyetlen, mert maximálisan életszerű az a helyzet, amit bemutat, Magyarországon is simán előfordulhat ilyen eset, senki sem lepődne meg rajta.

2016. okt. 15. 09:06
 6/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok olyan fiatal 17 vagyok,és ha velem történne ilyen akkor én azt csinálnám amit leírtam
2016. okt. 15. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:

nem vagyok olyan fiatal 17 vagyok...

majd mikor lesz fogalmad az életről, akkor gomdolkozz el ezen a kérdésen

15 év múlva mondjuk

2016. okt. 15. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:
van fogalmam az életről,csak máshogy gondolkodok mint a legtöbben,ezért mondtam azt amit mondtam
2016. okt. 15. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!