Szereted Alfred Hitchcock filmjeit?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenced? Nekem a Psycho.2016. okt. 9. 20:24
1/7 HalkHogen válasza:
Szerintem is az a legjobb. De a Madarak, a Hátsó ablak, A Manderley-ház asszonya és A tévedés áldozata c. filmjei is tetszenek például. Az Észak-Északnyugatot viszont mindig untam.
2/7 anonim válasza:
Én még csak a Psycho-t láttam tőle, de az tetszett. Sokkal inkább, mint a mai elcsépelt horrorok.
3/7 anonim válasza:
Igen.
Pszichó.
De a többi is tök jó, egyedül az Észak-északnyugatot rühellem.
4/7 anonim válasza:
Kb. 5 filmet láttam tőle, abból igazán csak A kötél című tetszett, a többi számomra közepes volt.
5/7 anonim válasza:
Gyilkosság telefonhívásra (1954)
Szédülés (1958)
6/7 anonim válasza:
A kedvencem a Manderley-ház asszonya.
Madarak, Hátsó ablak és Psycho c. filmeket láttam.
7/7 Liki István válasza:
A "Szakadt függöny" és a "Marnie" miért maradt ki?Ja és a"Bajok Harry-vel?Nálam sokáig ezek voltak a kedvencek.És a "Gyilkosság telefonhívásra"!Meg a "17-es számú ház"is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!