Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Teen Wolf tényleg jó? Vélemény?

Teen Wolf tényleg jó? Vélemény?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok szeretem a fantasy és akció filmeket, de a vígjátékokat is megnézem néha. Szerintetek nekem jó lenne? Ti szeretitek (nemmel és korral)? Miről szól úgy nagy vonalakban?

2016. okt. 9. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:

A főszereplőt Scottot megharap egy vérfarkas amitől ő is vérfarkassá változik, az első évad arról szól, hogy a srác a legjobb haverjával és egy Derek nevű vérfarkassal keresik a tettest, ugyanis ha ő öli meg azzal visszaváltozik emberré. A másik konfliktus pedig hogy Scott barátnője egy vérfarkasvadász család lánya. Összegezve: neked eszerint pont jó lesz :D

19/F

2016. okt. 9. 19:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm szépen a választ!!:DD
2016. okt. 9. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Unalmas, sablonos hulladék. Nézz inkább Trónok harcát.
2016. okt. 9. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt már néztem.
2016. okt. 9. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
én most nézem, én is 15/L vagyok. maga a sztori elég érdekes lenne, de annyi az abszurd rész benne, és itt nem a vérfarkasokra gondolok, hanem, hogy pl. a fiúk látnak egy halottat, és kábé elszórakoznak felette, vagy az iskola udvarán hagyják a buszt, amiben a vad gyilkosság történt. és még rengeteg apró hiba, ami kissé elrontja a történetet.
2016. okt. 13. 18:17
 6/7 anonim válasza:
en 14 evesen neztem vegig a sorozatot most 15 eves vagyok es mar nagyon varom az uj evadot. Szerintem nagyon jol fel van epitve az egesz tortenet es szerintem az kulonosen jo hogy kapcsolodnak a tortenelemhez (marmint a termeszetfeletti lenyek pl. a bansheek is leteztek elvileg a mi vilagunkban) Maga a cselekmenyszal is nagyon otletes es szerintem baromi jo mellekszalakat szottek bele itt az evadokba és az kulonosen jo hogy neha nem csak a főszereplő (Scott) hanem a tobbiek is kapnak olykor főszerepet :)) en nagyon ajanlom es szerintem baromi jo sorozat
2016. nov. 6. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
14/L évesen kezdtem el és most vagyok 16 és a 6-ik évad szinkronját várom és imádom de kár hogy Derek már nincs benne mert ő volt a kedvencem 😊
2016. nov. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!