Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Louis de Funes "Mókuskájának"...

Louis de Funes "Mókuskájának" mi a francia beceneve? És az mit jelent szó szerint magyarul (persze ha nem mókust)?

Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Ma biche - őzikém.

Gyakori francia becézés.

2016. okt. 8. 09:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. okt. 8. 10:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod van?
2016. okt. 10. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Az a baja, hogy állítólag valami miatt megsértettem vagy nem válaszoltam a harminchatodik privát fordítás-kérésére, nyilván azért, mert más dolgom is van, mint ezen az oldalon lógni.

Ahhoz már gyáva, hogy megírja, mi a búja-baja.

De azóta vadássza a fordításaimat, néha olyan pimasz válaszokat küld, hogy a modik törlik, lepontozza a hozzészólásaimat.

Mindez engem hidegen hagy, a bosszúállásnak ez a piti mődja nem érdekel.

A baj csak az, hogy ennek azok isszák meg a levét, akiknek valóban fontos lenne egy kis segítség a francia nyelvben.

Összesen ketten-hárman vagyunk itt az oldalon, akik segíteni tudnánk, de már a többieket is lepontozza, úgyhogy elegük lett belőle.

Jobban magába kellene néznie, vagy kicsit fel kellene nőnie.

De csak ilyen kicsinyes bosszúállásra telik.

Engem nem érdekel, őt meg sajnálom.

2016. okt. 10. 09:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Ja, azt hittem a kérdéssel gázoltam bele a lelkivilágába.

Szarjátok le, én nagyon örülök, hogy vannak akik tudnak segíteni ilyen kérdésekben. Még egy kis ideig legalábbis, mert pár héten belül én is elkezdek franciául tanulni :)

2016. okt. 10. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy leszarom!

Úgy kerüljük meg a dolgot, hogy egyszerűen privátban válaszolunk a francia nyelvvel kapcsolatos kérdésekre.

Ez csak azoknak a franciául tanulóknak rossz, akiknek esetleg szintén hasznuk lenne a nyilvános válaszokból.

De talán majd észheztér...

2016. okt. 10. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!