Valaki érti a Columbo Hattyúdal c rész végét?
Columbo az erdőben már várja a gyilkost ,még mondja is hogy nem követte hanem ő már előbb ott volt és megvárta.
De ennek semmi értelme mert annyival zárja le a filmet hogy "onnan tudta hogy ott lesz" hogy látta a gyilkos kezében a kölcsönzött autó kulcsát "márpedig a kulcsot csak akkor nem adjuk le ha még visszatérünk a kocsinkkal" vagyis az a lényeg hogy még használni fogja a kocsit a gyilkos.
Na de ebből hogy a bánatba fejtette meg columbó hogy a semmi közepén az erdő mélyén hol volt elrejtve az ejtőernyő egy fakéregben?
(az időpontot kiszámolta a repülő+autózás+megérkezés ez tiszta sor de honnan tudta a helyét?)
Elég régen láttam,úgyhogy lehet rosszul emlékszem.
A repülőtéren várja Johnny Casht,mivel azt hiszem,azt hazudta,egy hónapra utazik el.Ebből tudta Columbo,a kölcsönzött kocsi miatt,hogy ő a gyilkos.Mivel a kocsit nem egy hónapra kölcsönözte.A repülőtérről követte,és nem ott volt a helyszínen.Ha nem így van,akkor bocsánat.
Ez másik rész szerintem nézd meg legalábbis a végét ,itt az erdőben van és már várja a gyilkost . Totálisan nem értem hogy jutott oda.
Annyi hogy most már regisztrálni kell ingyen a nézéshez de csak pár pillanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!