Virslipartira be engednek 12-13 éveseket?
Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 19:00
3/9 anonim válasza:
lóf*aszt, mi 14 ek vagyunk és a deadpoolra se engedtek be (de aztán megoldottuk)
4/9 anonim válasza:
Akkor átvertek titeket, vagy a személyzet se volt tisztában a dolgokkal. Minden korhatár csak ajánlás, saját felelősségre bárki megtekintheti. Ez a Cinema City honlapján is fent van.
5/9 anonim válasza:
Ja ha már Deadpool, akkor egy kis szösszenet: mikor mi néztük, akkor film közben pár perc után futószalagon rohangáltak ki a szülők a teremből a kisgyerekükkel. Gondolom azt hitték valami Pókember szerű filmre ülnek be.:D
Mivel ez a Virsliparti animációs, biztos vagyok benne itt még durvább lesz a helyzet.:D
De mondom a korhatár csak ajánlás. Bárkit beengednek.
6/9 A kérdező kommentje:
Engem beengettek a deadpoolra
2016. okt. 7. 15:56
7/9 A kérdező kommentje:
A polus moziba megyünk megnézni vasárnap
2016. okt. 7. 16:38
8/9 anonim válasza:
Inkább nézd le a netten ha nem engednek be, amugy 18+
9/9 anonim válasza:
Szerintem beengednek, bár én a netről láttam a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!