Melyek azok a legjobb filmek, amelyek könyv alapján készültek?
Lehetnek sorozatok is, de elsősorban filmek érdekelnek.
Pl. a Csontvárost láttam, és az Árnyvadászok c. sorozatot is nézem, ezek tetszenek. Valamint szeretem még az Idegpályát, Lenyűgöző teremtményeket és a Vámpírnaplókat is.
(De nem csak természetfeletti érdekel, csak gondoltam ezzel segítek)
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! 😊
Helo!
Most nem ugy nezem, hogy a legjobb adaptaciok, mert van aki a valtoztataas nelküli adaptalasokat szereti - mint en -, van aki pedig inkabb a fö csapashoz ragaszkodik, es szereti, ha a film mas valamiben, mint a könyv.
Szoval olyan filmeket irok, amik nagyon jok lettek, es könyv az alapjuk:
A Clockwork Orange, Shining, Dr. Zhivago, Psycho, The big sleep, Apokalipszis most, No country for old man, Goodfellas, Öld meg Cartert,True Grit, A tetovalt lany, Blade Runner, Allatfarm, Tortura, Szall a kakukk feszkere, Viharsziget, Forrest Gump, Trainspotting, A remeny rabjai, Halalsoron, Harcosok klubja, A keresztapa, A gyürük ura, Ne bantsatok a feketerigot,
Holtodiglan
Harry Potter első kettő (filmben szerintem ezek vannak a legközelebb a könyvek hangulatához)
Nővérem húga
A keresztapa
127 óra
Komfortos mennyország
Jurassic Park
A kis hercegnő
Az ördög pradát visel
A titkos kert
Matilda
A cég
Dan Brown könyvei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!