Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek azok a legjobb filmek,...

Melyek azok a legjobb filmek, amelyek könyv alapján készültek?

Figyelt kérdés

Lehetnek sorozatok is, de elsősorban filmek érdekelnek.

Pl. a Csontvárost láttam, és az Árnyvadászok c. sorozatot is nézem, ezek tetszenek. Valamint szeretem még az Idegpályát, Lenyűgöző teremtményeket és a Vámpírnaplókat is.

(De nem csak természetfeletti érdekel, csak gondoltam ezzel segítek)

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! 😊

2016. okt. 4. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Helo!

Most nem ugy nezem, hogy a legjobb adaptaciok, mert van aki a valtoztataas nelküli adaptalasokat szereti - mint en -, van aki pedig inkabb a fö csapashoz ragaszkodik, es szereti, ha a film mas valamiben, mint a könyv.

Szoval olyan filmeket irok, amik nagyon jok lettek, es könyv az alapjuk:

A Clockwork Orange, Shining, Dr. Zhivago, Psycho, The big sleep, Apokalipszis most, No country for old man, Goodfellas, Öld meg Cartert,True Grit, A tetovalt lany, Blade Runner, Allatfarm, Tortura, Szall a kakukk feszkere, Viharsziget, Forrest Gump, Trainspotting, A remeny rabjai, Halalsoron, Harcosok klubja, A keresztapa, A gyürük ura, Ne bantsatok a feketerigot,

2016. okt. 4. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Holtodiglan

Harry Potter első kettő (filmben szerintem ezek vannak a legközelebb a könyvek hangulatához)

Nővérem húga

A keresztapa

127 óra

Komfortos mennyország

Jurassic Park

A kis hercegnő

Az ördög pradát visel

A titkos kert

Matilda

A cég

Dan Brown könyvei

2016. okt. 4. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
A bárányok hallgatnak egy elég jó adaptáció, kár, hogy a többi Hannibal könyvet nem sikerült túl jól filmre vinni.
2016. okt. 4. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az útvesztő, meg a ha maradnék jó filmek
2016. okt. 5. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
interjú a vámpírral
2017. aug. 22. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!