Mi a véleményed a Stargate Universe (Csillagkapu Univerzum) című sorozatról?
Sztem sz.r:D
Ez a "komolyság" elvette a csillagkapunak azt a vígjáték részét. Az SG-1-ben ott volt O'Neill aki minden helyzetben mosolyt csalt a néző arcára. SG-A-ban ott Volt Rodney és Zelenka akik szintén megmosolyogtatták a nézőt. Itt mivan? Kaptunk egy idegbajos tudóst, egy pilótát, aki azzal fekszik le, akit meglát, egy kövér kölyköt, aki megvezethető, meg egy csomó barmot.
Szerintem nagyon-nagyon-nagyon sokkal elmarad a többi csillagkapu szériától, és a második évadot is csak a történetre való kíváncsisággal nézem meg. Egyszóval: Rettenesennagyonrossz:D
"Ez a "komolyság" elvette a csillagkapunak azt a vígjáték részét. Az SG-1-ben ott volt O'Neill aki minden helyzetben mosolyt csalt a néző arcára. SG-A-ban ott Volt Rodney és Zelenka akik szintén megmosolyogtatták a nézőt. Itt mivan? Kaptunk egy idegbajos tudóst, egy pilótát, aki azzal fekszik le, akit meglát, egy kövér kölyköt, aki megvezethető, meg egy csomó barmot.
Szerintem nagyon-nagyon-nagyon sokkal elmarad a többi csillagkapu szériától" - ezzel 100%ban egyetértek (mintha én írtam volna le):D Egyébként szerintem max 1x meglehet nézni (ha másért nem is csak mert SG-ről van szó), van egy talán kettő jobb epizód is de ha az előző csillagkapuhoz szeretném hasonlítani egy nagy NULLA sztori szempontjából!
Hmm...
Csak idő kérdése h AT átszokjon ide.
Sajnos az a baj h nagyon szarul fogalmazza meg a kritikáit de mind igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!