Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a Stargate...

Mi a véleményed a Stargate Universe (Csillagkapu Univerzum) című sorozatról?

Figyelt kérdés
Én nekem nagyon bejön! Kicsit komolyabb mint az előző kettő de ez inkább előnyére vált mint hátrányára. Én eddig csak magyar felirattal láttam, de sztem nem is akarom szinkronnal megnézni mert sztem csak elrontaná a már megszokott hangulatot. XD Na akkor várom a véleményeket?
2010. ápr. 24. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
semmi mert sosem láttam:D
2010. máj. 1. 22:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondolom mivel eddig csak külföldön játsszák. És ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor inkább fogd be.
2010. máj. 2. 08:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Sztem sz.r:D

Ez a "komolyság" elvette a csillagkapunak azt a vígjáték részét. Az SG-1-ben ott volt O'Neill aki minden helyzetben mosolyt csalt a néző arcára. SG-A-ban ott Volt Rodney és Zelenka akik szintén megmosolyogtatták a nézőt. Itt mivan? Kaptunk egy idegbajos tudóst, egy pilótát, aki azzal fekszik le, akit meglát, egy kövér kölyköt, aki megvezethető, meg egy csomó barmot.

Szerintem nagyon-nagyon-nagyon sokkal elmarad a többi csillagkapu szériától, és a második évadot is csak a történetre való kíváncsisággal nézem meg. Egyszóval: Rettenesennagyonrossz:D

2010. júl. 28. 20:10
 4/6 anonim válasza:

"Ez a "komolyság" elvette a csillagkapunak azt a vígjáték részét. Az SG-1-ben ott volt O'Neill aki minden helyzetben mosolyt csalt a néző arcára. SG-A-ban ott Volt Rodney és Zelenka akik szintén megmosolyogtatták a nézőt. Itt mivan? Kaptunk egy idegbajos tudóst, egy pilótát, aki azzal fekszik le, akit meglát, egy kövér kölyköt, aki megvezethető, meg egy csomó barmot.

Szerintem nagyon-nagyon-nagyon sokkal elmarad a többi csillagkapu szériától" - ezzel 100%ban egyetértek (mintha én írtam volna le):D Egyébként szerintem max 1x meglehet nézni (ha másért nem is csak mert SG-ről van szó), van egy talán kettő jobb epizód is de ha az előző csillagkapuhoz szeretném hasonlítani egy nagy NULLA sztori szempontjából!

2010. okt. 12. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Hmm...

Csak idő kérdése h AT átszokjon ide.

Sajnos az a baj h nagyon szarul fogalmazza meg a kritikáit de mind igaz...

2010. dec. 1. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj vele, hogy tudni előre, mi történik. Tudjuk, hogy a főszereplők nem halnak meg,és minden "nagyonhalálosvészhelyzet"-ből van kiút, mert különben mi lenne a további részekben? Teljesen egyértelmű néhány résznél, hogy mi lesz a vége. Viszont tetszenek a megoldásaik, a csavarjaik, a karakterek jók, a történet is, néhányszor még meg is lepődtem (de ez sajnos kevés alkalommal volt) néha kicsit túloznak a párbeszédekkel, és egyszer sem volt olyan megható, hogy elsírjam magam rajta. Mint már mondtam, nem hal meg egyetlen főbb szereplő sem, míg pl. az Atlantiszban vesztettünk jó néhány szívünknek kedves karaktert, aminek oka is volt.
2012. febr. 9. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!