Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Gotham sorozat? (Kérdés lent)

Gotham sorozat? (Kérdés lent)

Figyelt kérdés

Várható hogy a sorozatban láthatjuk Bruce teljes kiképzését egészen addig amíg Batman lesz ? :D Vagy egyáltalán láthatjuk Batmant a sorozatban ? ^^

Még csak 1x6 nál tartok de engem nagyon érdekel már most :D Egyébként a sorozat a 3.évadig ilyen jó lesz?

2016. okt. 2. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez lesz elvileg a sorozat végén/vége felé. A kiképzését látni fogjuk mindenképp, ha nem is teljesen, de a készítők azt igérték, hogy kapunk majd Batman-t is a végén. Igen ilyen jó lesz SŐT. Egyre jobb. Zseniális ahogyan a saját "világukat" összemossák a képregényekkel, egyedi és még is a megszokott. Egyébként picike spoilerkeh, a 2. évadban lesz egy kis képünk, hogy milyen lesz majd Batman, és hát SHUTUPANDTAKEMYMONEY!
2016. okt. 2. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor akár annak is lehet egy kisebb esélye hogy folytatásként egy Batman sorozatot kapunk ? Az nagyon király lenne :D
2016. okt. 2. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a sorozat sosem fog Batmanről szólni az biztos. Hogy meddig jutnak el Bruce-szal, az meg attól függ, hogy hány évadot fog megélni. Régen a Smallville sorozatban sem lehetett Clarkból Superman, ha jól tudom csak a finálé utolsó perceiben láthatták a nézők úgy beöltözve. Talán valami ilyesmi lesz itt is. Hogy aztán utáná lehet-e egy különálló Batman sori, az megint sok mindentől függ. Filmes jogok, stb.

Egyébként én abbahagytam valahol a 2. évad vége felé, ráuntam, meg elkezdtek feltámasztani korábban meghalt karaktereket, és ez végképp kivette az egészből az izgalmat. Így nincs tétje, ha bárkit visszahozhatnak a halálból.

2016. okt. 3. 09:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát én próbálok pozitív lenni Batmannal kapcsolatban :D
2016. okt. 3. 18:53
 5/5 Érted?? ***** válasza:

Szerintem is csak jobb lett a sorozat. Az első évad tele volt egyrészes főgonoszokkal, akik nagyon ritkán tudtak hozzáadni az egész történethez. Én speciel csak Pingvin és Bruce szál miatt néztem az első évadot. A másodikban viszont tényleg volt egy kitalál történet, amit el tudtak vinni 22 részen keresztül, és nem kellett töltelék részeket csinálniuk. A karakterek is sokkal érdekesebbek lettek és úgy az egész jobb lett. A harmadik évad szerintem (eddig) szintén nagyon ütős, bár még fogalmam sincs, hogy konkrétan hová fog kimenni ez az egész sztori, de ez nem is baj.

Az előző válaszolónak annyit mondanék (SPOILER), hogy csak 3 emberről tudjuk, hogy már szerepelt a showban és feltámadt (Galavan, Fish, Jerome), ezekből egy még abban az évadban ismét meghalt, másik a harmadik évadban elhagyta a várost, a harmadikról meg még nem tudunk sokat. A többi feltámasztott teljesen random emberek, de nem hinném, hogy a jövőben is fognak feltámasztani embereket. (SPOILER OFF)

Hogy a kérdésre válaszóljak , csak akkor lehetne ezt látni, ha a sorozat eléri mondjuk a 10. évadot. Reménykedjünk, hogy megéli.

2016. okt. 15. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!