A Szulejmánban miért utálja mindenki Hürremet?
Mintha Madhivren elfelejtette volna, hogy egszer megmérgezte , amikor terhes volt, plusz a Valid segítségvel majdnem megölte amikor megégette az arcát. Ibrahim a Validevel meg akarta öletni ugyhogy rablókat küldött rá. Ráadásul megölette a szerelmét és nem tudom meddig zsarolta. Ibrahimot azóta gyülölöm mióta megölette Leot. Plusz Ibrahim nem tudom , hányszor eltussolta , hogy ki a felelős azért ami történt.
HAtice annak ellenére gyülölködött, hogy Hürrem megmentette a fiát. Olyan mintha kolletktivan elfelejtették volna , hogy miket csináltak.
Én alapvetően kedvelem Hürremet a sorozatban és mint történelmi személyiség is.
Azért érthetelenek kicsit a motivációk a sorozatban, mert az nem reprezentálja kellően azt, hogy az Osznám Birodalomban milyen befolyásra tudott szert tenni a szultán anyja, felesége. Ezek a nők és az ő szövetségeseik nem csupán azért tepertek, mert a gyerekeik érdekeit nézték, meg halálosan szerelmesek voltak az uralkodóba.
Amikor Hürrem megjelent a képben, a meglévő nők meginogni látták a jövőjüket. Enélkül a szál nélkül egy értelmetlen cicaharcnak tűnik ez a játszmázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!