A Fűrész 7-ben mi a lényege annak a jelenetnek, amelyben a Linkin Park frontembere, Chester Bennington cameózik?
Figyelt kérdés
Igazából egyik részét sem láttam a Fűrésznek, csak meghallottam, hogy a kedvenc zenekarom, a Linkin Park énekese szerepet kapott a hetedik részben egy rövid jelenet erejéig. Megnéztem miatta azt a részletet a filmből, de nem jöttem rá az ok-okozati összefüggésre, hogy mi miért van benne. Mindenesetre elég gyomorforgató volt. Valaki, aki látta a filmet, elmagyarázná, pontosan mi annak a jelenetnek az értelme?2016. szept. 29. 21:05
1/1 anonim válasza:
Én láttam a filmet mivel a kedvencem. Annak a jelenetnek is az volt sz értelme mint a többinek amit igy nem igazan lehet elmagyarazni mert ehhez meg kene nezni a filmet. Lényegében annyi hogy Fűrész meg akarja tanítani őket az élet értelmére (pl drogosokat,akik vagdossak magukat,lopnak,ölnek) ok rasszistak voltak,azert kerültek ebbe a csapdába. Ha valamit nem jol mondtam szoljatok nem vagyok jó magyarazasban xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!