Miért szeretik ennyire a SAO-t, az Owari no seraph-ot és a
Naruto Shippuudent?
Figyelt kérdés
Nem is egyszerűen szeretik, hanem egyenesen istenítik őket.Olyanokat mondanak, hogy "ez a világ legjobb animéje..." stb. És nem értem, hogy miért hiszik ezt. Ha szeretik azzal nincs baj, de mert mindenkinek más az ízlése,de ne mondják azt hogy ennél nincs jobb. (vannak sokkal jobb animék pl.: Hunter x Hunter, FMA:Brotherhood, Monster, Madoka Magica, Code Geass, Baccano, Steins;Gate, Ghost in the shell:SAC)
Mindenkinek más az ízlése szóval ezen felesleges rágódni.Akkor van a probléma ha lenézik azt akinek nem tetszik és ezt normálisan fejtette ki.
Személy szerint nekem a SAO az egyik legnagyobb csalódás volt.Rengeteg lehetőség volt benne de sajnos ezt elszúrták.
Naruto S. pedig jó volt egészen Konoha ostromának végéig.Utána a filler áradattal elszúrták az egészet,de igazából már a manga sem volt az igazi.Voltak még jó részek de már nem volt olyan mint régen,a vége egyenesen kritikán aluli volt szerintem.Sima Naruto viszont nagyszerű volt.
A másodikat nem láttam de még csak nem is hallottam róla.
2016. szept. 30. 10:41
2/5 XxXJustTheGirlXxX válasza:
Mindenkinek van egy kedvenc animéje. Én is istenítem a Narutot, és Naruto Shippuudent, mert a kedvenc animém. Van aki utálja, és az az ő gondja :D. Csak az utálók ne mondják ki azt h "a legrosszabb anime" mert ilyen nincs. Ember függő, hogy ki szerint, jó/ rossz :)
HA pedig valaki azt mondja, hogy "x anime a világ legjbb animéje", nos hát ez se valami jó megfogalmazás :D. Az okés, ha azt mondja, hogy "SZERINTEM, ez a legjobb anime".
"vannak sokkal jobb animék" <-- ez is egy nagyon rossz megfogalmazás, ugyanis van aki szerint van jobb anime és van aki szerint nincs. ENNYI :)
2016. nov. 1. 20:10
3/5 anonim válasza:
Tudni kell kritikusan is szemlélni az adott animét, nem vakon rákiabálni, hogy: "Ez a legjobb a világon, a többi sz*r". Én pl szeretem a One Piece-t, mégis rá tudok mutatni olyan elemekre az animében, ami miatt nem tudom a legjobbnak kikiáltani, bármennyire is szeretném...
2016. nov. 27. 15:11
4/5 anonim válasza:
Mert jók......Na jó inkább a hype miatt bejött sok ember aki szereti,az Owari no seraph a kedvenc animém mégsem nagyon találok olyat aki tényleg istenítené,sokan le is hurrogják,mondván ez egy f*s.Ízlésfüggő, én pl. nem szeretem a Steins Gate-t de nem szarozom le.(igazából a többi anime-re ha azt mondják, hogy sz_r az nem érdekel csak az ONS miatt harapok)XD
2016. dec. 27. 20:28
5/5 anonim válasza:
Én ezek közül, csak a Naruto-t nem szeretem, mert sokáig húzzák, és sok a felesleges rész. A SAO, és az Owari no seraph, pedig, nekem azért tetszettn (nagyon), mert érdekesek, a harcok. Amúgy nekem Az Owari no seraph az egyik kedvenc animém, de nem tudom, hogy miért, engem nagyon megérintett...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!