Miért szeretik ennyire a SAO-t, az Owari no seraph-ot és a Naruto Shippuudent?
Mindenkinek más az ízlése szóval ezen felesleges rágódni.Akkor van a probléma ha lenézik azt akinek nem tetszik és ezt normálisan fejtette ki.
Személy szerint nekem a SAO az egyik legnagyobb csalódás volt.Rengeteg lehetőség volt benne de sajnos ezt elszúrták.
Naruto S. pedig jó volt egészen Konoha ostromának végéig.Utána a filler áradattal elszúrták az egészet,de igazából már a manga sem volt az igazi.Voltak még jó részek de már nem volt olyan mint régen,a vége egyenesen kritikán aluli volt szerintem.Sima Naruto viszont nagyszerű volt.
A másodikat nem láttam de még csak nem is hallottam róla.
Mindenkinek van egy kedvenc animéje. Én is istenítem a Narutot, és Naruto Shippuudent, mert a kedvenc animém. Van aki utálja, és az az ő gondja :D. Csak az utálók ne mondják ki azt h "a legrosszabb anime" mert ilyen nincs. Ember függő, hogy ki szerint, jó/ rossz :)
HA pedig valaki azt mondja, hogy "x anime a világ legjbb animéje", nos hát ez se valami jó megfogalmazás :D. Az okés, ha azt mondja, hogy "SZERINTEM, ez a legjobb anime".
"vannak sokkal jobb animék" <-- ez is egy nagyon rossz megfogalmazás, ugyanis van aki szerint van jobb anime és van aki szerint nincs. ENNYI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!