Ki lehet ez a színész vagy melyik filmben játszhatott?
Figyelt kérdés
Keresek egy színészt akinek középet elválasztott sötét barna vagy fekete haja van és vígjátékban szerepelt. Fiatal és picit talán kínai vagy koreai beutese is van. A vígjáték nem mostani talán 2013-tol régebbi is lehet. Valami hasonló mint az amerikai pite szóval fiatalokról szólt ha minden igaz. Jellegzetes arca van de nem tudom megtalálni... Ha esetleg valaki raismert tudathatna velem ...koszi!2016. szept. 26. 11:22
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom. Igen azt hiszem ő az! Tegnap annyit kerestem hogy végül én is megtaláltam :)
2016. szept. 27. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!