A történet szempontjából egy félisten szexualitása abszolőt nem lényeges, így nem volt róla szó, tehát feltételezhetjük, hogy nem az. Persze sok fanfiction van amiben legtöbbször Thorral hozzák össze, azokban nyilván nem hetero. De nincs róla szó, mert nem fontos. Ahogy az se volt a Harry Potterben, hogy Dumbledore meleg, mivel a tanárok (Pitont kivéve) szerelmi élete nem szerepel a könyvekben.
2016. szept. 25. 13:40
2/9 anonim válasza:
Loki nem is ember.
2016. szept. 25. 16:42
3/9 Suga93 válasza:
Igen, csakis 😂 De jó is lenne 😍😂
2016. szept. 26. 20:40
4/9 anonim válasza:
Dumbledore viselkedése szexuálisan nem meghatározott. Max a színész volt az, ami a karakter szempontjából mindegy.
2016. szept. 27. 07:24
5/9 anonim válasza:
4: J. K. Rowling tette hozzá utólag, hogy Dumbledore homoszexuális karakter. A karakter, nem a színész. De mivel egy tanár szerelmi élete nem lényeges, ezért nem tudta az olvasó.
2016. szept. 27. 07:50
6/9 anonim válasza:
#5: köszi a kiegészítést
2016. szept. 27. 09:26
7/9 anonim válasza:
Szerintem az. A képregényekben speciel biszexuális, de a filmek alapján én azt mondanám, "minimum" az. Tehát nem tudom elképzelni, hogy egy nővel kavarjon. Aztán persze lehet, hogy rám cáfolnak (bár ne tegyék, mert Lokinak mindenre szüksége van, csak egy love interestre nem). De bennem abszolút ilyen benyomást kelt: egy feminin jelenség, nagyon igényes magára, kecses. (Ahogy Fandral is megjegyezte a Thor 2-ben, "graceful" :D). A férfiakkal és nőkkel történt interakciói is inkább ezt sugallják (nekem). Persze lehet, hogy amiatt van mindez az alapvető természete mellett, mert nagyon anyás gyerek volt (ez a Thor 2-ben derül ki), de szerintem nem "csak" erről van szó.
Persze, mint ahogy mondták, Loki szexualitása nem igazán releváns a filmben, de én így látom. :D
2017. febr. 26. 17:17
8/9 anonim válasza:
Utolsó kommentelő : Loki igényes karaternek látszott a bosszúállókig , aztán számomra felfoghatatlan módon , egyre csak zsirosodott és kocolodott a haja...Nem értem miért nem figyeltek erre , hogy kifogástalan legyen a haja ,marhára dühítő...De ennek semmi köze az idenításához, erre nem tudom a válast csak ez a frizura dolog idegesít XD , ha valaki tudja rá a választ, meghallgatnám/nézném
2017. nov. 26. 19:05
9/9 anonim válasza:
Előző vagyok, utolsó válaszolónak: A Bosszúállókban elég necces volt, nyilván azért, hogy érzékeltessék, teljesen normálatlan épp, illetve, Thanos "vendégszeretetét" élvezve aligha lehetett módja a piperkőcködésre... de a Thor 2 második felében, illetve a Ragnarökben teljesen igényesen, csinosan jelenik meg minden alkalommal. Amikor Thorral lejönnek a földre, akkor is, Thor haja, mint egy másnapos egyetemistáé, áll mindenfele, Lokié meg szépen elfésülve... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!