Melyik az erősebb és miért? Sharingan vagy Byakugan?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 09:55
1/6 anonim válasza:
Nehéz kérdés,de én lehet a byakugant mondanám.360fokos látószög,chakrat látod,így a genjutsu felismerhető könnyen,tengetsu pontok látása és a byakugannal ugye csak a Hyuugák rendelkeznek(kivéve Ao),akik a chakrapontokat támadják.Ez lemásolhatatlan és az egyik legerősebb taijutsu,mert a belső szervekre támad,amit nem lehet edzeni.Valamint még távolra is ellehet látni és átlehet látni mindenen a byakugannal.
Sharingan "3 ágassal" már lehet erősebb.Tud másolni,gyorsabb mozgás,genjutsu.A mangekyou sharingan jóval erősebb a byakugannal,de szerintem a sima sharingatól erősebb a byakugan.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is a byakugan alap esetben erősebb a sharinganál de viszont a mangekyou már erősebb a byakugannal
3/6 anonim válasza:
Szerintem a Sharingan mert ugyan nem látsz 360 fokban de ugyanugy latod a charkajat az illetőnek. Mindkettőnek megvan a maga továbbfejlesztett verziója ( tenseigan MS). Viszont utana jon meg az EMS is. Sot meg ott van a rinnegan amit ugye Madara úgymond a sharinganbol ebresztette fel. Sasuke utana pedig mar rinnesharingant kapott a.hat ut bolcsetol.persze kivételesnek lenni ahhoz hogy legyen MS-t.
4/6 anonim válasza:
Na meg ugye vannak meg kiveteles technikak sharingannal pl tsukoyimi,amaterasu, susanoo vagy ott van az izanagi vagy izanami. De ott van meg Shisuinak a koto amatsukami ami olyan durva hogy csak 10 évente lehet hasznalni. A byakugan meg ott a juken a 64 ütem meg 128 stb
5/6 anonim válasza:
Shisui jutsuját nem 10 évente lehet használni. :D Egyértelmű,hogy a mangekyou sharingan erősebb a byakugannal,de a sima sharingannal a byagukan szerintem erősebb.Attól,hogy valakinek van byakuganja még nem tudja használni a juukent.Arra csakis a Hyuugák képesek.
6/6 anonim válasza:
Kishi erre kitért a sima narutoban mikor volt a chunin 2. Fordulója ha jól emlékszem kakashi mondta azt hogy a byakugan alap esetben erősebb a sharinganál és ugye kakashinak akkor már meg volt a mangekyou-ja és a byakugan nem csak a chakrát látja hanem röntgen látás 360* látja a tenketsut azonban a tenseigan és a rinnegan egy szinten van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!