Mi lesz a Star Wars 8-ban?
Ami minden hollywood-i scifiben: az, ami titokban már létezik, de csak évtizedek múlva történik meg.
Nézz 60-as évekbeli scifit. A 2010-es évek újdonságairól szól egy részük (laptop, gps, satöbbi), de van a 60-as évekbeli scifikben néhány olyan technikai és esemény is, ami csak további évtizedek múlva következik majd be illetőleg teszik majd publikussá az emberek előtt, emellett egy kis részéről sosem fognak árulkodni fentről.
Minek térne vissza? A VII előtt is mentek az ilyen hülye rajongói pletykák, miszerint Liam Neeson benne lesz. Benne volt?
Biztos van már a neten valahol kiszivárgott forgatókönyv részlet...
Jézusom, minek? A legjobb az lenne, ha úgy vennék, hogy azok a filmek soha meg sem történtek.
Ahogy az Alien filmeknél is elfelejtik a 3. és 4. meg az AvP borzalmakat.
Szerintem nagyon is lehetséges h Hayden benne lesz. De még valószínűbb h Ewan McGregor. Ugye még a hatodik speciális kiadásába is belerakták,és én személy szerint nagyon imádnám Anakint siránkozva Kylo fölött. :,D
De Ewan mivel ő maga is imádja a Star Warst,és a 7be is benne volt,(az eredeti nyelven ő suttog Rey látomásában)bár csak a hangja,de én nagyon megnézném Obi Wanként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!