Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Animések! Hogy lehet az, hogy...

Animések! Hogy lehet az, hogy míg a yaoista lányok körében általában elég nagy számban fordul elő olyan, aki yurit is néz, addig a fiúk körében a yaoi abszolút tabu?

Figyelt kérdés

Sokszor van az, hogy amikor beszélgetek animés lányokkal, és szóba jön a yaoi, akkor a nagy része hozzámondja, hogy ő yurit is néz hetero létére @_@

Viszont ha egy fiúnál valaki felhozza a yaoit, akkor az nem is akar hallani róla.

2016. szept. 15. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A yaoi és a yuri is eredetileg a shoujo műfaj alműfaja, tehát egy romantikus, alapvetően nőnemű közönségnek célzott műfaj. A lényege a románc, a "tiltott szerelem", az ennek következtében kialakuló dráma stb., nem pedig az, hogy milyen neműek közti kapcsolatot mutat be. Azokat a lányokat, akik yurit néznek, sok esetben a történet és az érzelmi töltet fogja meg, függetlenül attól, hogy a szereplők mind lányok. Ellenben a fiúk sokkal fizikaibb módon gondolnak bele ebbe, nem igazán van olyan teljesen hetero fiú szerintem, akit ne zavarna beleképzelni a két pasi együtt felállásba, plusz az olyan érzelmesebb beállítottságú fiúknál, akik mondjuk alapból szeretik a romantikus animéket, az zavaró, hogy ha beleélnék magukat egy BL-be, akkor rögtön kételyek támadnának a nemi identitás tekintetében.
2016. szept. 16. 13:56
 2/3 anonim válasza:
48%

A Yaoi a női nézőket veszi célba a tiltott szerelemmel meg a titkokkal és a kételyekkel. A férfiaknak erősebb jelleme van ami tetszik a nőknek. Meg azért valljuk be hogy a Yaoi elmondja hogy kb mit éreznek akkor amikor... "legóznak".Megérthetjük egy kicsit jobban a melegeket és ez tetszik a nőknek. Mert egy hetero férfi undorodik még a gondolattól is hogy két férfi együtt. A Yuri pont ugyan ez csak fordítva. Néhány nőnek az is tetszik de a többségnek idegen és fura a gondolat hogy két nő együtt van. Persze itt a félelmeink is meg vannak mert néhány ember reszket attól hogyha megnéz egy ilyet pl: egy férfi Yaoit egy nő pedig Yurit. Mert fél hogy ő is meleg meg lezbikus lesz.

Remélem tudtam segíteni :)

2016. szept. 24. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én hetero létemre imádom a yaoi-t de a yuri-t gyűlölöm :D Nem tudom megmagyarázni ez miért lehet.
2016. okt. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!