Ki mit tud a SKINS partyról a Dürer kertben? (Budapest) Igazi szereplőkkel
Engem is vigyetek! De komolyan :P
Nem láttam még jobb sorozatot a Skinsnél :) Alig várom az 5. évadot
én valahogy nem tudom elképzelni hogy ez komoly...mármint hogy bárki is ott lesz a szereplők közül. ez csak egy jó reklámfogás szerintem, de aztán ki tudja.. :)
ha mész, akkor légyszíves mindenképpen írd meg, hogy mi volt, mert kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól :)
Június 11-én lesz, és igen, ott lesz Luke Pasqualino mint DJ.Mi ebben olyan hihetetlen?
Van egy sorozat, amely merészségével és a tizenévesek életének kendőzetlen bemutatatásával szerte a világon fiatalok millióinak rajongását vívta ki és egyben kiérdemelte a kultsorozati státuszt. A SKINS a szokásos szerelmi szálakon kívül behozta azt, amit más sorozatok készítői sose mertek volna megmutatni: vad bulizások, szex és drogok. És bár a negyedik évadnak vége, de a buli csak most kezdődik, méghozzá Június 11-én Budapesten a Dürer kertben! Elhozzuk nektek ugyanis az Angliában rendszeresen teltházas és hírhedt SKINS PARTY-k egyikét!
Vendégük pedig egyenesen Londonból Luke Pasqualino azaz sorozatbeli nevén FREDDIE lesz, aki egy speciális dj szettel mutatja be a brit virtust, és táncoltatja meg a Dürer-kert közönségét.
A sorozat szellemiségéhez híven az elektronikus és indie zenék fognak dominálni az este magyar fellépőinél. Az electro, bassline, dubstep és minden e közötti stílus prominens pápái azaz a ROBOTROCK-os srácok különleges fellépéssel készülnek, és ezzel új értelmet nyer a „szétszedjük a házat fogalom”. A szintén elektronikus zenében mozgó, de már 20 éve a pályán lévő PALOTAI is megmutatja a fiataloknak, hogy kell ezt csinálni. A külföldön is egyre nagyobb sikereket elérő STEREO KILLAZ is reprezentálja magát és saját számait, remixeit.
Az indie rock és indie pop színtért pedig DICTATOR ÉS HUSSAIR a magyar Death Disco alapítói, valamint a TESCO DISCO fogja képviselni.
KORHATÁR: +16 (A BELÉPTETÉS JOGÁT A SZERVEZŐK VALAMINT A DÜRER KERT FENNTARTJA!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!