Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki mit tud a SKINS partyról a...

Ki mit tud a SKINS partyról a Dürer kertben? (Budapest) Igazi szereplőkkel

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 22:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én csak azt tudom, hogy holnap stíluspakk promo:)
2010. ápr. 22. 22:26
 2/17 anonim ***** válasza:
Milyen Skins? Az a Skins, amire gondolok? Írd meg, te miről tudsz, please :)
2010. ápr. 22. 22:33
 3/17 anonim ***** válasza:
O.o
2010. ápr. 22. 22:38
 4/17 A kérdező kommentje:
A NOISE LIFE BEMUTATJA: OFFICIAL SKINS PARTY BUDAPEST! A világhírű sorozat hivatalos partysorozata elösször Budapesten a NOISE LIFE szervezésében: LINEUP: FREDDIE DJ' SET (SKINS) ROBOTROCK VS PALOTAI TESCO DISCO VS DEATH DISCO További fellépőkről/elővételi információról/jegyárról hamarosan tudósítunk !
2010. ápr. 22. 23:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Luke Pasqualino alias Freddie?! viccelsz, ugye?????? :D
2010. ápr. 22. 23:14
 6/17 A kérdező kommentje:
nemtudom ezért kérdeztem meg a kérdést :D de megkérdeztem pár spanom és ők mennek én is megyek velük :D
2010. ápr. 22. 23:27
 7/17 anonim ***** válasza:

Engem is vigyetek! De komolyan :P

Nem láttam még jobb sorozatot a Skinsnél :) Alig várom az 5. évadot

2010. ápr. 22. 23:34
 8/17 anonim ***** válasza:

én valahogy nem tudom elképzelni hogy ez komoly...mármint hogy bárki is ott lesz a szereplők közül. ez csak egy jó reklámfogás szerintem, de aztán ki tudja.. :)

ha mész, akkor légyszíves mindenképpen írd meg, hogy mi volt, mert kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól :)

2010. ápr. 23. 02:06
 9/17 anonim ***** válasza:

Június 11-én lesz, és igen, ott lesz Luke Pasqualino mint DJ.Mi ebben olyan hihetetlen?

Van egy sorozat, amely merészségével és a tizenévesek életének kendőzetlen bemutatatásával szerte a világon fiatalok millióinak rajongását vívta ki és egyben kiérdemelte a kultsorozati státuszt. A SKINS a szokásos szerelmi szálakon kívül behozta azt, amit más sorozatok készítői sose mertek volna megmutatni: vad bulizások, szex és drogok. És bár a negyedik évadnak vége, de a buli csak most kezdődik, méghozzá Június 11-én Budapesten a Dürer kertben! Elhozzuk nektek ugyanis az Angliában rendszeresen teltházas és hírhedt SKINS PARTY-k egyikét!

Vendégük pedig egyenesen Londonból Luke Pasqualino azaz sorozatbeli nevén FREDDIE lesz, aki egy speciális dj szettel mutatja be a brit virtust, és táncoltatja meg a Dürer-kert közönségét.

A sorozat szellemiségéhez híven az elektronikus és indie zenék fognak dominálni az este magyar fellépőinél. Az electro, bassline, dubstep és minden e közötti stílus prominens pápái azaz a ROBOTROCK-os srácok különleges fellépéssel készülnek, és ezzel új értelmet nyer a „szétszedjük a házat fogalom”. A szintén elektronikus zenében mozgó, de már 20 éve a pályán lévő PALOTAI is megmutatja a fiataloknak, hogy kell ezt csinálni. A külföldön is egyre nagyobb sikereket elérő STEREO KILLAZ is reprezentálja magát és saját számait, remixeit.

Az indie rock és indie pop színtért pedig DICTATOR ÉS HUSSAIR a magyar Death Disco alapítói, valamint a TESCO DISCO fogja képviselni.

KORHATÁR: +16 (A BELÉPTETÉS JOGÁT A SZERVEZŐK VALAMINT A DÜRER KERT FENNTARTJA!)

2010. ápr. 26. 18:16
 10/17 anonim ***** válasza:
még annyit hozzátennék, hogy elővételben 2000, helyszínen 2500 a belépő, és hogy ottleszeeeek :D
2010. ápr. 26. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!