Vámpírnaplók Caroline és Alarick össze jönnek? 😱
És akkor mi van taylorel?
És akkor kitöl terhes caroline? Kicsit le vagyok maradval a sorozatal
.
:o erre en is kivancsi lennek, de azt olvastam hogy ceroline alarictol terhes, de most stefannal jott ossze :o de alaric mar ketszer meghalt most hogy eledt ujra :o
amugy ha jol emlekszem Tay-al mar szakitottak, mer car lefekudt klausal :o (csak az 5. evad vegeig lattam de abbol se lattam az utolso reszeket, inkabb az originalst nezetm de mar azt se nezem :( )
Nem
Taylor az rég elment
Car az Alaric volt nője varázs babáit megkapta,mikor ő meghalt,ezért ,,összejött" az Alaric és a Caroline,hogy a gyerekeknek legyen anyjuk és apjuk
De kezd előről a 7.évadot :)
Tyler elmegy, mert nem tudja elfogadni, hogy csak azért maradhat, mert Claus megszánta.
Alaric teherbe ejt egy nőt, de nem Caroline-t. Alaric hozzá akar menni a nőhöz, de az esküvőn a nőt leszurják. A hasán át. De a boszorkányok kántáltak és a babákat átültették a legközelebbi női testbe. Caroline-ba.
Caroline nem tud elvâlni az ikreitől ezért közösen nevelik fel őket. Menet közben Alaric beleszeret Caroline-ba, de Caroline Stefan-ba szerelmes.
Ha valamit még nem értesz nyugodtan kérdezz meg. Szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!