Most akkor az X-men hogy is van?
Figyelt kérdés
Tegnap sierült megénznem az Apokalipszis-t és akkor most igy mindenféle dolgot találnak ki hozzá? Mert a régebbi részek amik idpben ezek után játszodnak nem is emlitenek ilyenket vagy teljesen más van bennük. Ez most miért van igy?2016. szept. 10. 20:52
1/4 anonim válasza:
Mert az egész már alternatív, és az Elsők, és az Az eljövendő múlt napjai után játszódik.
2/4 anonim válasza:
Jobb felső sarokban ott a kereső.
Valaki minden hónapban megkérdezi, hogy hogyan vannak sorban az X-Men filmek és ott többnél le van írva, hogy miért így.
3/4 A kérdező kommentje:
nem a sorrednre voltam kiváncsi, mer tazt tudom. én azt kérdeztem, hogy mi ez, hogy teljesen random dolgokat raknak hozzá.
2016. szept. 10. 22:55
4/4 anonim válasza:
Az eljövendő múlt napjaiban megváltoztatták a jövőt, tehát ami a régi trilógiában történt az (még) meg sem történt. Ahogy mondták is Az eljövendő múlt napjaiban, nem lehet mindent megváltoztatni, valami így is, úgy is meg fog történni. Lásd Stryker bázisán ott volt Rozsomák is visszakapta az adamantium karmokat. Az X-Men filmekben egyedül az első, önálló Rozsomák film nem tartozik bele a történetbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!