Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik jobb Csillagkapu vagy...

Melyik jobb Csillagkapu vagy Csillagközi romboló?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azon túl, hogy Sci-fi, teljesen más a kettő. A csillagkapu procedurális sorozat. Minden epizódban jelentkezik egy probléma, amit általában az epizód végére megoldanak, az epizódok között laza a kapcsolat, de szorosabban összekapcsolódó részeknél vannak visszautalások. Emellett 10 évadon keresztül futott, aminek megvannak a maga hátrányai.

A Battlestar Galactica egy koherens történetet mesél el 3 vagy 4 évadban, nem emlékszem pontosan, az egyes epizódok között szoros kapcsolat van, a sorrendiséget nem lehet megbontani.

2016. szept. 7. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként elképesztő Csillagkapu rajongó voltam (és a mai napig nagyon szeretem, főleg az eredeti sorozat első néhány évadját), de be kell vallanom hogy a Battlestar a jobb.

A Csillagkapu egy kicsit meseszerűbb, a Galactica pedig realistább

2016. szept. 8. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Melyik jobb, a körte vagy az alma?

Az első válaszoló teljesen jól leírta, amit ide válaszolni lehet. Kinek melyik tetszik jobban, mindkettő igényes sci-fi, de teljesen máshogy kell őket kezelni. Én mindkettőt szeretem.

2016. szept. 8. 12:11
 4/5 MARCI1101 ***** válasza:
100%
Csillagkapu!!!😃😃😃
2016. nov. 6. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem összehasonlítható a kettő sorozat. De szerintem a Battlestar Galactica a "jobb". Nem rajongok az epizodikus sorozatokért.
2023. jan. 23. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!