Melyik jobb Csillagkapu vagy Csillagközi romboló?
Azon túl, hogy Sci-fi, teljesen más a kettő. A csillagkapu procedurális sorozat. Minden epizódban jelentkezik egy probléma, amit általában az epizód végére megoldanak, az epizódok között laza a kapcsolat, de szorosabban összekapcsolódó részeknél vannak visszautalások. Emellett 10 évadon keresztül futott, aminek megvannak a maga hátrányai.
A Battlestar Galactica egy koherens történetet mesél el 3 vagy 4 évadban, nem emlékszem pontosan, az egyes epizódok között szoros kapcsolat van, a sorrendiséget nem lehet megbontani.
Gyerekként elképesztő Csillagkapu rajongó voltam (és a mai napig nagyon szeretem, főleg az eredeti sorozat első néhány évadját), de be kell vallanom hogy a Battlestar a jobb.
A Csillagkapu egy kicsit meseszerűbb, a Galactica pedig realistább
Melyik jobb, a körte vagy az alma?
Az első válaszoló teljesen jól leírta, amit ide válaszolni lehet. Kinek melyik tetszik jobban, mindkettő igényes sci-fi, de teljesen máshogy kell őket kezelni. Én mindkettőt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!