Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki írja meg, mi a zenének...

Wirslee kérdése:

Valaki írja meg, mi a zenének a címe? Pls!

Figyelt kérdés
Most a napokban megy az AXN csatornán, a 2016 őszi műsorajánló, az alatt megy egy dubstep szerű zene amibe egy nő énekel, annak a zenének a címe kellene nekem. Nagyon megtetszett. Válaszokat előre is köszi :)

2016. szept. 6. 21:38
 1/4 anonim válasza:

"A videó alatt egy speciális felvétel hallható, amelyet olasz testvércsatornánk külön erre a célra rendelt meg Ben Mason és Matt Prior szerzőktől. A dalt egyébként Mim Grey énekelte fel."

Ezt az infót az AXN Magyarország Facebook oldaláról szedtem.

2016. szept. 6. 23:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. szept. 8. 23:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Én néztem az AXN facebook oldalát de nem találtam róla infót sehol esetleg valami limket tudnál küldeni vagy bármit.
2016. szept. 9. 00:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Megvan a zene amit írtál de én nem erre gondoltam. Én arra a reklámra gondoltam amibe mondogatja egy hapi hogy egy nő ali erős stb. Egy nő akit követni fogsz arra gondoltam konkrétan. Van róla hangfelvétel is csak sajnos nem tudtam feltölteni ide
2016. szept. 9. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!