Mi lesz majd a vége a Pretty Little Liarnak?
Szerintetek meg fogják magyarázni, vagy ki fog derülni hogy mi miért történt az eddigi évadokban? Elég sok a megválaszolatlan kérdés és ahogy jöttek az évadok úgy egyre több lett.
Szerintetek kicsoda A.D. ?
Ki áll ennek az egész katyvasznak a hátterében és miért csinálja, amit csinál? Miért üldözi a lányokat? Miért éri meg ez neki? Kik a segítői?
Mi lesz annak az egésznek a vége?
Minden kérdésre szerintem nem kapunk választ. Pl az hogy mi lett Mayával :/
Youtuben van egy videó ahol 33 bizonyíték van arra, hogy Aria -A, vagy A.D, de nem hiszem hogy ő. Sokan arra tippelnek hogy Wren, mivel a 7B-be vissza tér :) A 7x10be a végén mutatták A.D-t, mintha hosszú barna haja lett volna, ezért gondolom hogy Mona vagy Melissa (Spencer testvére)
Facebookon pedig olyat olvastam, hogy az egészet csak álmodják- mert ugye a legelső részben buliznak és mindegyik csaj elalszik.
Azt esetleg tudja valaki, hogy a 7. évad 11. rész mikor lesz megtekinthető, főleg magyarul?:D
Napok óta.. Sőt.. Már úgy érzen ezer éve figyelem, mikor jön ki, de még semmi.
Amúgy én azt nem értettem, hogy miért lenne Mary a SPENCER anyukája?!
Érdekes, biztos ki fog derülni, de egyenlőre nekem ez teljesen abszurd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!