Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az One Piece-ből Luffyék le...

Az One Piece-ből Luffyék le fogják győzni Big Mom-t és benne lesznek utána a négy császár között?

Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 05:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a mangát nem olvasod, akkor SPOILER.

Én úgy gondoltam, hogy Big Mom lesz az első Yonkou, akit legyőznek, azonban kevesen mentek el hozzá megmenteni Sanjit. Csak Luffy, Nami, Chopper és Brook, plusz Carrot és Pedro.

Ennyien nem hiszem, hogy képesek lesznek legyőzni Big Mom-ot úgy, hogy Big Mom területén vannak és valszeg ott van Big Mom mindhárom legkeményebb embere, mivel az egyikkel, Crackerrel harcol Luffy, a legidősebb fia lehet hogy egy másik, és akkor még a 3. is.

Szóval ha Big Mom ebben az arc-ban legyőzetik, akkor szerintem nem csak Luffyéknak lesz köszönhető, hanem a Germa 66 és Capone Bege bandája is ellene fordulnak majd.

2016. szept. 5. 18:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. szept. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!