Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki látta a fehér tenyér c....

Ki látta a fehér tenyér c. filmet? Hogy tetszett?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Én láttam Elég elgondolkoztató. Vagyis láttam,de nem végig.Nem volt lelkierőm végignézni. 24L
2010. ápr. 21. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:

én épp a napokban néztem meg és nekem nagyon tetszett a kedvenc filmeim közt van egyértelműen. kell hozzá lelki erő, hogy végignézze az ember. tetszik ahogy összefügg a fizikai és a pszichikai "terror".

10 pontos film.

15/l

2010. ápr. 22. 15:59
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

igen sztem is nagyon nagyon jo film!

pedig nem ilyen "stilusu" filmeket szoktam nézni.. de ez nagyon megfogott

2010. ápr. 22. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Láttam, és nagyon tetszett. Igazán jó film, legalábbis egészen a végéig az volt. Aztán egyszercsak vége lett, de olyan hirtelen, h nem is értettem, h most akkor mi van, ennyi volt?, vége?. Szóval nem jó a befejezés, mert nincs is igazán, egyszerűen csak abbamarad. De persze mások biztos másképp érzik, én így. :)
2010. ápr. 28. 11:15
 5/10 anonim válasza:

láttam a filmet de nem végig

így visszaemlékezve elgondolkodtató film volt

egy érdekes történet

2010. ápr. 28. 14:33
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

igen sztem is

másrészt énse értettem a végét..:/

de ezt leszámitva nagyon jo film volt csak sehol se tom neten megnézni:S Xd

2010. ápr. 28. 14:36
 7/10 anonim válasza:
szerintem is jó film. a végén meg nem kell gondolkozni igazából, életrajz - bemutatja ki volt régen és ki lett, de ha belegondolsz egy "lakótelepi" tornász kamaszból lett C de S-es előadó (akik világhírűek), a vége azt mutatja, hogy semmi sem lehetetlen és a kemény évekkel eltöltött munkának van gyümölcse.. kb ennyi. üdv 21/F
2010. ápr. 29. 00:01
 8/10 anonim ***** válasza:
a végét én úgy fogtam fel, hogy azért nem tudott tornázni egész életében, mert akkor ott leesett és nem bízott magában, a versenyen pedig megcsinálta ;)
2010. máj. 1. 14:41
 9/10 anonim válasza:
Én láttam és nagyon tetszett. Eléggé megrázó volt egy-két rész. 14/L
2010. máj. 2. 14:48
 10/10 anonim válasza:
nem teljesen elejétől, de megnéztem.Nagyon megrendített, utána kb. öt percig szólni sem tudtam.Most próbálom megszerezni hogy meglegyen mert ez a kedvenc filmem.Már most tudom, imádom.De nem tudjátok véletlenül hogy hol van a filmzenék listája?Ennek a filmnek a zenei listája?
2012. febr. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!