Nem jó az indavideo hd gombja?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy csak nálam van-e csak ez a hiba, de akármikor rányomok arra, hogy át váltson hd-ra a videó bedobja újra a videót ugyanúgy rosszabb minőségben és nem tudom mit tegyek.2016. szept. 1. 23:10
1/4 anonim válasza:
Nem minden videó van feltéve hd-ben.Általában kiírja,hogy melyik videó hd.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, de amelyik videót hd-ban is meglehet nézni annál csinálja ezt.
2016. szept. 2. 06:34
3/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanezt csinálja. Azon gondolkodtam hogy lehet mert nekem nincs letöltve az adobe flash player ezért csinálja. Csak azért nem hiszem, mert eddig se volt letöltve és simán ment hd-ban. Most meg ha rákattintok az oldalt hozza be a videó ablakban csak kisebben. Már nagyon idegesít :((
4/4 A kérdező kommentje:
Igen pont így csinálja nálam is, és én is gondoltam a flash playerre de semmi változás ugyanúgy rossz volt utána is.
2016. szept. 4. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!