Van ilyen film?
Figyelt kérdés
Ami arról szól hogy pl valaki új közösségbe környezetbe kerül de nehéz neki be illeszkedni stb... Ugye új suliba járok most már de első nap után olyan rossz érzésem van nem tetszik a suli az osztálytársak tanárok stb... Hogyan kéne jobban be illeszkedni ? Vagy ez változni fog ? De a legjobb lenne valami erről szóló film. vagy sorozat2016. szept. 1. 19:44
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. szept. 1. 19:50
3/4 anonim válasza:
Az osztály-ha nagyon komolyra akarod venni.
Az új fiú-ha poénosra.
Szerintem csak add önmagad,idővel megkedvelnek.
4/4 anonim válasza:
Bajos csajok is ilyen.
De ha a Szent Johanna gimit nem olvastad, akkor az 1. része az kifejezetten erről szól.
Amúgy nyugi, bele fogsz szokni a suliba, csak ne úgy állj hozzá, hogy nem tetszik semmi sem, mert úgy nehéz lesz beilleszkedni. Próbáld meg egy új kalandnak felfogni, én 4. után mentem gimibe és nagyon bejött. :) Az amerikai vígjátékok meg az ezzel foglalkozó filmek meg nem igazán valóságosak, azokból nem fogsz tudni nagyon tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!