Vannak fiúk is, akik nézik a Once Upon A Time (Egyszer volt, hol nem volt) c. sorozatot? Ha igen, milyen korban?
Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 14:52
1/11 anonim válasza:
Felnőtt férfi vagyok és amikor kijött folyamatosan néztem a második évad közepéig, de mivel már az ötödik évadnál tart, olyan rossz nem lehet, úgyhogy most tervezek egy darát. Elölről. Hátha túllendülök a holtponton.
Az első évad kifejezetten tettszett.
Szerintem nemtől független ez a sorozat.
Viszont a Once Upon A Time. Alice In Wonderland egyáltalán nem érdekel. Csak úgy mondom.
2/11 Segítőké(s)z válasza:
parommal nezzuk,26 eves:)
3/11 anonim válasza:
Papàm nézi, ő 64 éves :D apum néha-néha belenézett, akkor magyaràztunk neki anyuval, de nem nagyon kötötte le. Páromat (24) tuti hogy nem tudnàm rávenni hogy nézze.
4/11 anonim válasza:
Én is nézem, 21 vagyok. Sőt, bármennyire is hihetetlen, a jégvarázs-os évad volt az egyik kedvencem.
5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem hihetetlen😄😄 köszi
2016. szept. 3. 09:54
6/11 anonim válasza:
Én a 21. században nézem (Újkor) :) (31F)
7/11 anonim válasza:
Én is nézem 22 évesen elejétől kezdve :D Én úgy találtam, hogy a Stargate Universe-nek vége lett és Rumple színésze abban is játszott. De igazán megölhetnék már Emma szüleit az esetek 80%-ában falra tudnék tőlük mászni...
8/11 A kérdező kommentje:
21. század? Mintha évszázadok teltek el volna az 5. évad óta...😄
Szerintem jobb, mint az Universe, Rumple meg hatásosabb, mint Rumple😉 szerintem bármikor legyilkolhatnák őket, elég csak rájuk gondolni.....😂
2016. szept. 4. 16:17
9/11 A kérdező kommentje:
*Rumple hatásosabb, mint Rush 😂😂
2016. szept. 4. 16:19
10/11 anonim válasza:
Párommal mi is nézzük, ő 29 éves férfi én 28 éves nő :) Neki is nagyon tetszik és szintén a Rumple-t játszó színész, aki még pluszban kellemes meglepetés neki a Stargate miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!