Ki szurkol még Mikinek a Barátok köztben?
Figyelt kérdés
Nekem nem tetszik ez az Attila, szerintem Nóra és Miki igenis összetartoznak. Remélem, sikerül a Balázs-projekt is Mikinek és együtt lesznek boldogan 4-en, a két gyerekkel.2010. ápr. 21. 12:27
1/7 anonim válasza:
nekem már az egész sorozat nem tetszik:S mintha csak ismétlés lenne..
2/7 anonim válasza:
én is utálom Attilát, és Mikinek szurkolok. Igaz, hogy ő is nagy gazember volt, de elég sokmindent megbánt.
Claudiát sem szeretem (de csak a karakterét, hatalmas szinésznő ő is)
3/7 anonim válasza:
Én is szurkolok Mikinek, nekem Attila nagyon unszimpatikus és szerintem aljasabb is, mint Miki, mert nagyon alattomosan tud szivatni másokat, Klaudiával együtt.
5/7 anonim válasza:
én is mikinek :) ő az egyik kedvencem :)
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nem tetszik ez a mostani Lacis-szál, hogy simán elárulja Mikit a vén ribinek....
2010. ápr. 23. 08:56
7/7 anonim válasza:
Természetesen munden résznél drukkolok,hogy Miki és Nòri megint összejöjjenek!<3
Miki a kedvencem egyébként!;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!