Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik lehet ez a film? Tanár...

Melyik lehet ez a film? Tanár felelteti a diákot, diák úgy tesz mintha mondaná, tanár jól felerősíti a hallókészüléket, hirtelen bekopog valaki, gyorsan le kell halkítania hogy a zajt el tudja viselni.

Figyelt kérdés

Sajnos csak ezt a jelenetet tudom: idősebb tanár felelteti a diákot, diák mozgatja a száját, úgy tesz mintha emelt hangon beszélne, tanár feltekeri a hallókészüléket mert nem hall semmit, a diák csak tetteti az egészet. Diák "még hangosabban" "beszél", látszik hogy elmondhatatlanul erölködik mintha ordítana... Valaki hirtelen bekopog valamiért, tanár meg gyorsan letekeri a hallókészüléket, mert felerősít mindent.

Remélem valaki meg tudja mondani nekem a címet.

2016. aug. 29. 05:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos de talán az Éretlenekre gondolsz
2016. aug. 29. 05:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a F*ck You, tanárúr rémlik, abból is az első rész.
2016. aug. 29. 06:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azt tudom, hogy nem filmsorozatban volt valószínűleg.

2016. aug. 29. 07:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Az sem sorozat, rendesen mozifilm, csak két részes. Egyébként tudom, hogy láttam ezt a jelenetet, és mivel az Éretleneket nem néztem, ezért gondolom, hogy inkább a F*ck you lesz.

2016. aug. 29. 08:24
 5/7 anonim ***** válasza:
(Ettől függetlenül lehet, hogy tévedek, az is lehet, hogy YouTube videóban láttam pont ezt a részletet. :D )
2016. aug. 29. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
92%

Az Értelnek (1980), ahogy #1 írta.

https://www.youtube.com/watch?v=Wm_SOJ_cbvc

2016. aug. 29. 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, akkor jól mellé lőttem. :) Mindenesetre a másikat is érdemes megnézni, az első részében nagyon jók a poénok (a második nem lett annyira jó).
2016. aug. 29. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!