Ajánlanátok iskolai romantikus doramát?
Figyelt kérdés
ezeket láttam már:
Boys over flowers
High school love on
Playful kiss
School 2015 who are you
To the beautiful you
the heirs
2016. aug. 28. 10:09
11/13 Monikachan válasza:
Csak a watch online linkje ami csak a 8 es 10 resznel van.. A streamin es a videowood nem indul azt irja torolve lett a video:/ bocsanat amugy hogy ezzel zavarlak..
12/13 anonim válasza:
Semmi baj^^ Akkor megkell várni a viki fordítását.. Vagy online leszedet a feliratot meg a videot és ráilleszted:/ ehez igazándiból én se nagyon értek de elvileg ha letöltesze egy rész videot és az ahoz tartozó videot egy mappába rakod hogy "lássák egymást" a feliratod rá illeszted a videora ugy hogy ráhúzod vagy a videora kattintasz jobb egérgombal és hozzá csatolod a feliratot.
13/13 Monikachan válasza:
Ahoz en sem ertek nagyon ezert egyszerubb lett volna szamomra ha fent lett volna valahol online:/ De amugy probaltam mar ezt de sajnos valahogy a felirat nem tartozott hozza vagy valami ilyesmi mert nem rakta ra.. De akkor mindegy mar es koszonom^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!