Legviccesebb film vagy sorozat?
Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-2.
Ace Ventura: Hív a természet
Pofa be!
Éretlenek
Mostanában két sorozat van, ami hihetetlenül viccesre sikeredett, az egyik az amerikai animációs BoJack Horseman, a másik az anime Assassination Classroom.
A kettő teljesen más kategória, de ettől függetlenül zseniális vígjátékok. Nem tudom, utoljára mikor röhögtem egy sorozaton ennyit, mint ezen a kettőn.
Ha élőszereplősre vágysz, és a horror műfajt is szereted valamennyire, akkor az Ash vs. Evil Dead-et ajánlom. Igaz, akkor üt leginkább a sorozat, ha láttad az eredeti Gonosz Halott 2 című filmet, ami szintén zseniális és szórakoztató.
A Shameless című sorozat szintén elég meredek poénok forrása, rengeteg szórakoztató jelenettel. Főként William H. Macy és Jeremy Allen White viszi el a hátán a szériát, de egészen kiemelkedő módon.
Mindemellett filmként tudom ajánlani a Tucker and Dale vs Evil-t, ami megmerem kockáztatni, az egyik legjobb és legötletesebb horrorparódia. Az egyik legalapabb horrorkliséből (fiatalok elmennek nyaralni egy erdőbe és ott lemészárolják őket) csináltak egy elképesztően szórakoztató vígjátékot.
Próbáltam olyanokat felsorolni, amik kevésbé voltak a figyelem középpontjában a magyar nézőközönség által, remélem találsz párat, amin jól tudsz szórakozni.
Én nem tudok meghatározni egy vígjátékot, hogy az a legviccesebb, de írok a kedvenceim közül:
Csak semmi pánik
Még egy kis pánik
A Grand Budapest Hotel
Csendőr-filmek
A nagy Lebowski
A pénznyelő
A rózsaszín párduc
A szomszéd nője mindig zöldebb
Még zöldebb a szomszéd nője
A tizedes meg a többiek
A tökös, a török, az őr meg a nő
Ace Ventura
Ászok ásza
Babysitting
Balfácán
Bazi nagy francia lagzik
Bilko főtörzs
Birdman
Csontdaráló
Csupasz pisztoly
Darwin-díj
Dilisek vacsorája
Drágám add az életed!
Egy kis kiruccanás
Egy, kettő, három
Éretlenek
Fák jú,tanár úr!
Feketék fehéren
Finánc a pácban
Hóbortos hétvége
Horgász a pácban
Jöttünk, láttunk visszamennénk filmek
Két és fél kém
Magas szőke férfi felemás cipőben
Meghívás egy gyilkos vacsorára
Nagyfiúk
Nem vagyunk mi angyalok
Oscar
Osztály vigyázz!
Rendőrakadémia-filmek
Szenzáció
Szerepcsere
Üldözési mánia
Vaklárma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!