Helyes fiú főszereplő?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Olyan filmet keresek amiben a főszereplő srác helyes,cuki a mosolya...2016. aug. 26. 15:05
1/7 anonim válasza:
Hát a "helyes" jelző eléggé szubjektív. Mert ami nekem cuki, az neked nem biztos, hogy az.
2/7 anonim válasza:
Csontváros (fantasy)
Így jártam a mostohámmal (elvont)
Kétéjszakás kaland (vígjáték)
amelyikhez kedved van ;)
4/7 anonim válasza:
Nézd meg a Teen Wolfot meg a Vámpírnaplókat, ott lesz sok helyes fiú. De ettől függetlenül írhatnék neked filmeket, nem biztos, hogy te is ugyanazokat tartod helyesnek mint én. De ott van akkor az Útvesztő, a Hamisító (The forger,a 2012-es), Marvel filmek egy része, DC filmek egy része, Kedves John, Magic Mike. Kereshetsz egy színészt is aki mondjuk tetszik és akkor megnézheted milyen filmekben játszik.
5/7 anonim válasza:
Nicholas Hoult
Drew Fuller
Eddie Redmayne
Ian Somerhalder
Ryan Cartwrihgt
...
de igazából ez egyénfüggő. :)
6/7 anonim válasza:
rubinvörös, felhők felett 3 méterrel...
7/7 anonim válasza:
The Book of Henry
Kalandos hétvége
Stranger Thing's (bár ez sorozat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!