Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok mondani olyan doramák...

Sakura99 kérdése:

Tudnátok mondani olyan doramákat ami romantikus?

Figyelt kérdés

Olyanra gondoltam amibe nem annyira idősek játszanak, nincs nagy kor különbség,a vége boldog, be van fejezve és van magyar felirat hozzá

Pl.: Her Lovely Heels ,Moorim School,My Girlfriend Is a Gumiho,City Hunter

2016. aug. 24. 22:53
 1/4 anonim válasza:

Hana Yori Dango-Itt az elején utálják egymást de egy idő után beleszeretnek egymásba.

You are beautyful-Itt egy lánynak a fiú ikertestvérét kell helyettesítenie egy ideig egy fiúbandában. Szerelme fel is támad az egyik bandatag iránt :D

High school love on-Egy angyalt azért küldtek a földre, hogy vigyázzon egy fiúra és mikor megmenti egy balesettől ő maga is emberré változik.

Dream high-Hat teljesen különböző jellemű és hátterű fiatal, bekerül a Kirin művészeti iskolába, ahol énekessé szeretnének válni. Szerelem, vetélytárs itt mindent megtalélsz :D

Healer- egy "éjszakai futár" megbízást kap, hogy figyeljen meg egy lányt és derítsen ki róla pár dolgot.

Remálem segítettem :3

2016. aug. 25. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi láttam már őket :)
2016. aug. 25. 21:48
 3/4 anonim válasza:

Tudom, későn válaszolok, de azért itt van még pár, hátha van olyan, amit még esetleg nem láttál:

Heartstrings

Sassy go go

Dream knight

Sungkyungkwan Scandal-ez nem túl modern korban játszódik, de szerintem tetszeni fog :)

Cindarella and the four knights

100 days with mr. arrogant

The greatest love

The heirs- ezt biztos ismered már

My girl

Trot lovers

Hwarang-the beginning

The rooftop prince

school 2015:Who are you

Noble my love

to the beautiful you

Gentleman's dignity

Perservere Go Hae Ra

She was pretty

The legend of the blue sea

nézz utánuk, válogass kedvedre, remélem sikerült valami újat mutatnom :D

Én sorozatbaráton néztem a legtöbbet, szóval a felirattal sem lesz gondod :)

2017. jún. 27. 12:28
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2017. aug. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!