Tudnátok mondani olyan doramákat ami romantikus?
Olyanra gondoltam amibe nem annyira idősek játszanak, nincs nagy kor különbség,a vége boldog, be van fejezve és van magyar felirat hozzá
Pl.: Her Lovely Heels ,Moorim School,My Girlfriend Is a Gumiho,City Hunter
Hana Yori Dango-Itt az elején utálják egymást de egy idő után beleszeretnek egymásba.
You are beautyful-Itt egy lánynak a fiú ikertestvérét kell helyettesítenie egy ideig egy fiúbandában. Szerelme fel is támad az egyik bandatag iránt :D
High school love on-Egy angyalt azért küldtek a földre, hogy vigyázzon egy fiúra és mikor megmenti egy balesettől ő maga is emberré változik.
Dream high-Hat teljesen különböző jellemű és hátterű fiatal, bekerül a Kirin művészeti iskolába, ahol énekessé szeretnének válni. Szerelem, vetélytárs itt mindent megtalélsz :D
Healer- egy "éjszakai futár" megbízást kap, hogy figyeljen meg egy lányt és derítsen ki róla pár dolgot.
Remálem segítettem :3
Tudom, későn válaszolok, de azért itt van még pár, hátha van olyan, amit még esetleg nem láttál:
Heartstrings
Sassy go go
Dream knight
Sungkyungkwan Scandal-ez nem túl modern korban játszódik, de szerintem tetszeni fog :)
Cindarella and the four knights
100 days with mr. arrogant
The greatest love
The heirs- ezt biztos ismered már
My girl
Trot lovers
Hwarang-the beginning
The rooftop prince
school 2015:Who are you
Noble my love
to the beautiful you
Gentleman's dignity
Perservere Go Hae Ra
She was pretty
The legend of the blue sea
nézz utánuk, válogass kedvedre, remélem sikerült valami újat mutatnom :D
Én sorozatbaráton néztem a legtöbbet, szóval a felirattal sem lesz gondod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!