Tudtok olyan filmeket?
Hello! :)
Tudnátok nekem olyan filmeket írni, amelyik suliban játszódik és a főszereplő (mindegy, hogy lány vagy fiú) a 'nagymenő' és minden (fiú vagy lány) érte rajong. De közben a vele egy nemű utálja.
Mint például a bajos csajoknál.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Hajrá Csajok részek
Nem épp suliban van hanem egyetemista a lány, de viszont hasonló csajos film: Amerikai Hófehérke, és Campus háború
Hasonló filek mint a bajos csajok: Los Angelesi tündérmese, Miről álmodik a lány, 10 dolog amit utálok benned, A csaj nem jár egyedül,Cserebere szerencse,Micsoda srác ez a lány,Könnyű nőcske,Sztárkivetett,A cindarella story, another cindarella story,Megint 17, Dögöljön meg John Tucker,Vadócka,A csaj nem jár egyedül ,Nem férek a bőrödbe ,Csajok a csúcson,Lelkes Testcsere,Egy hisztérika feljegyzései,LOL, Klikk (ez asszem ilyen film) Házinyuszi, Anya lánya unokája, Lányok a Pácban, Dr.Szöszik,16 kívánság(asszem ez is ilyen) A tökéletes pasi, Csajok foci buli,Négyen egy gatyába, Ketten a slamasztikában,Los Angelesi tündérmese, Sztár Születik,Csáó Lizzie,A szép szörnyeteg (Beastly), Bunkó vagyok így hódítok, Randiztam egy sztárral, Bájos Törtető
Nem mindenik vág témába pont úgy ahogy írtad de válogass :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!