Csajok, tik szoktatok animéket nézni? Ha igen, milyet?
Szia!
Leginkább shoujo animéket szoktam nézni, mivel az konkrétan olyan műfaj, ami lányoknak készül. Ezek álltalában romantikus történetek. Bár nem szabad ez alapján keresgélni, mert sokszor más műfajt írnak, mint amilyen. De igazándiből a műfaj teljesen mindegy, ha az anime az ízlésednek megfelel. :D
De itt van még két(én most csak ezt a kettőt emelem ki XD) kategória, amit a shoujo mellé párosítanak:
bishounen (szép fíúk vannak benne)
reverse harem (fiúhárem)
De gondolom, hogy te animéket szeretnél nézni, ha már megkérdezted, ezért írok neked címeket, amik nekem tetszettek. :)
Iskolás, romantikus történetek:
Ao Haru Ride
Wolf girl and black prince
Sukitte ii na yo
Lovely Complex (magyar szinkronos)
Kaichou wa Maid-sama
Hotarubi no Mori e (ez nem igazán iskolás :P)
Chihiro Szellemországban (ez sem)
A Vándorló palota (na meg ez sem, de ez számomra az egyik legkedvesebb anime, amit bármikor szívesen újranézek + ez is szinkronos)
Romeo x Juliet (ez sem iskolás, de nagyon drámai, pont mint az eredeti mű)
Reverse harem:
Akatsuki no Jona
Dance with devils (ebbe sokat énekelnek... csak úgy XD)
Diabolik Lovers
Kamigami no Asobi
Kamisama Hajimemashita
Ouran High School Host Club
Vampire Knight (szinkronos)
Ezeken kívül van még a shounen ai és a yaoi kategória. Ha még csak kezdő animés vagy, akkor ezekkel nem terhelnélek, inkább, ha az előzőektől megszereted az animéket és te is imádod őket, akkor majd rájössz magadtól, hogy mik ezek. XD
Én ezekkel tudtam hozzájárulni az animézgetésedhez, remélem segítettem vele! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!