Melyik az a horrorfilm ami egy lány farkassá változását kíséri végig?
Figyelt kérdés
Régebben láttam ezt a filmet és nem tudom, hogy mi a címe. Egy lányról szól aki megfertőződik egy ,,vírussal''ami miatt átváltozna vérfarkassá miközben egy vérfarkas akarna vele utódokat ''készíteni. A lány összeesik az elején az utcán és bekerül egy szanatórium félébe. Ott összetatálkozik egy szőke kislánnyal és egy sráccal aki nemi aktusért drogot ad a kezelteknek. A vérfarkas pedig egyre csak közeledik ezért elmenekül a szőke kiscsajjal. A végén megöli a Farkast. Tömören ennyi a sztori csak nem tudom a címét. :/2016. aug. 21. 20:44
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez az :D nagyon köszi
2016. aug. 21. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!