Szerintetek van rá esély hogy Sansa Stark és Jon egymásnakesnek és háború lesz?
Nem! Okok:
1. Már nincs anyyi a sorozatból.
2. Stark-ok
Nem fognak egymás ellen fordulni. Kisujj lesz kijátszva.
Királyvárban Cersei és talán Jaime is elpatkol.
Euron megritkítja Daenerys hajóit az 1000 hajójával, de az ő és Jon serege néz majd szembe a Másokkal és a holtak seregével.
Ja meg a Testvériség. De ők nincsenek olyan sokan.
Inkább úgy esnek egymásnak hogy kefélnek és összeházasodnak.
Okok
-nem testvérek csak unokatestvérek és a köztük való házasodás normális (Tywin is az unokatestvérét vette feleségül)
-nem hülyék és az erőiket úgy is egyesíteni kell a white walkerek ellen
Jézusxdd Nem "kefélne" Sansa és Jonxd Az egy dolog hogy nem testvérek, de ők attól annak tartják egymást, Jon Starknak lett nevelve, és náluk nem normális az ilyen.
Én a Ramsey-Jon összecsapás előtt hittem azt hogy egymásra támadnak, de már nem gondolom így. Én attól tartok hogy kisujj fog valamit csinálni
A hivatalos angol nyelvű Game of Thrones wikipédián is többször leírták már, hogy Jon simán lehet hogy elveszi (akár egyszerre is) feleségül Sansát vagy Arya-t vagy Daenerys-t.
Egyrészt mert a Targaryen-eknél nem gond a többszörös házasság sem, másrészt mert nem gond még a közvetlen testvérházasság sem.
És ezt nem én mondom csak, hanem mondom, a gameofthrones.wikia nevű oldalon is le van írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!