Mit szóltok ahoz a Star Wars teóriához, hogy Poe és Fin melegek?
Mert, hogy túl szoros kötelék van köztük, ahhoz hogy barátok legyenek. Meg a Poe-t alakító színész mondta, hogy egy szerelem van kialakulóban, és, hogy volt rá egy csomó jel.
Én amúgy nem örülnék neki, nem azért mert bajom lenne vele, vagy ilyesmi.
Ez nem teória, ez a készítőn múló dolog, hogy így írja meg vagy sem a történetet.
Amúgy nem tudom, hogy sima barátok között miért ne lehetne szoros kötelék.
Tudom, hogy Magyarországon minden b*zis, ahol nem a másik gyűlöletéről van szó, de attól még más helyeken ez teljesen normális.
Úgysem merik megkockáztatni, túl mainstream film, ráadásul mégiscsak a fiatalabb korosztálynak szól.
"Ez nem teória, ez a készítőn múló dolog, hogy így írja meg vagy sem a történetet."
Attól még teória, hogy a készítőn múlik, hogy így lesz-e vagy sem...miért kell ilyen hülyeségeket beszélni?
"túl szoros kötelék van köztük, ahhoz hogy barátok legyenek."
Ez miben nyilvánul meg? Ne haragudj, de én semmi ilyet nem vettem észre. Sőt!
Finn-nek nagyon bejön Rey, szóval max biszex lehet a csávó. Esetleg Poe-ról el tudom képzelni, hogy meleg, de ennek sem mutatta jelét. Egyszerűen nem értem, hogy mik az alapjai ennek a teóriánk.
Igen, én is úgy vettem észre, hogy Rey jön be neki, csak mindig ha SW teóriákat olvasok, akkor mindig belefutok, meg van róla videó is.
De akkor nem én vagyok a vak. :D
A kivitelezéstől függ. A Star Trek Suluja "hivatalosan is"meleg, viszont ez senkit nem zavar, nem az a lényeg/téma. Ha a film természetesen kezeli a homoszexualitást, nem lesz probléma, de ebben a kérdésben elég könnyű melléfogni,és az új trilógia írását figyelembe véve nem hinném, hogy kockáztatnának.
Én jobban örülnék egy Luke-Biggs féle örökjóbarát bromance nek, de a mai standardek mellett...
Nekem mindegy lenne,ha nem tulajdonítanak neki túl sok jelentőséget filmtörténet szempontjából.
Elvileg vagy Oscar Isaac vagy JJ Abrams visszaigazolta ezt,de nem vagyok biztos benne.
Hát én őszintén megmondom nem díjaznám az ötletet.
Igazából semmi bajom nincs azzal alapvetően,ha valaki a saját nemét preferálja,de azért ne nyomják már ennyire az emberek képébe pláne,hogy rengeteg gyerek is nézi a Star Wars-ot és nemigen tudnák ezt a szálat hova tenni.
Rengeteg rajongót,nézőt elvesztenének ezzel úgyhogy szerintem elég kicsi az esélye,hogy ezt a lehetőséget bevállalják.
Szerintem Poe és Finn szimplán csak jó barátok és már a kezdetektől meg volt a kölcsönös szimpátia(de nem láttam én ebbe semmilyen ,,szerelmi" vonzódást).
De inkább nem találgatok előre majd a 8.epizódban meglátjuk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!