Ki alakítja a Jóban Rosszban Kósa Bálintját?
Figyelt kérdés
Némi hasonlóságot vélek felfedezni a Kósa Bálintot és a Nemes Viktort alakító Jánosi Dávid között. Mintha testvérek lennének.2010. ápr. 19. 21:29
2/8 A kérdező kommentje:
És hogy hívják?
2010. ápr. 20. 07:35
4/8 A kérdező kommentje:
Kösz!
Ez a baj a sorozatokkal. Nem lehet tudni, ki-kicsoda. Mondjuk a Jóban rosszban szereplőit jobban "futtatják", hogy megismerhessük őket, de nem ez a jellemző. Pl. most ha valaki megkérdezné, hogy ki játssza Fehér Rolandot, kapásból csak néznék nagyot. Utána kellee járnom a mősor oldalán.
2010. ápr. 21. 07:06
5/8 anonim válasza:
áááá
én is mondtam anyunak h.annyira hasonlítanak...tudtam én.))
7/8 anonim válasza:
én is épp most keresgéltem a neveket...mert nekem s már régóta feltünt,hogy hasonlítanak de csak most értem rá..:)
8/8 anonim válasza:
Kósa Bálint és Nemes Viktor, azaz Jánosi Ferenc és Jánosi Dávid testvérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!