KisNorbert kérdése:
Mi lehet ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Átnéztem ezt a kategóriát ( többnyire ) és nem találtam meg benne amit keresek, így arra jutottam hogy rákérdezek itten, hogy hátha tudtok segíteni . Egy fimet keresek, párszor adta le a FimBox csatorna de már régen és a címét elfelejtettem . ( olyan 3-4-szer adta le ) Leírom mire emlékszek belőle . Egy farmon dolgozó család otthon csinálják a teendőiket . Fricc a fiúknak megtetszet a modernebb zene . Ez kihatott mindenre . Az iskolában az igazgató nem nézte jó szemmel hogy a gyerek a modern zene felé hajt és hogy a még nem teljesen ott dolgozó énektanárral barátkozik . Az énektanárral lógott néha az iskola után és adott neki zenés lemezeket és egy furábbat, vagyis úgy értem olyan szólnokosat és a gyerek a lemezen található szöveget megtanulta és sűrűn emlegette . Az igazgató mindíg verte, az anyja a suliban volt védőnő szerűség . Otthon próbáltak tenni a rossz igazgató ellen de attól a személytől az ott dolgozók is féltek így tűrték . Az apját beviszik az intézetbe, az igazgatónak sikerült elérnije pár darab papírnak köszönhetően hogy bedugják Fricc apját oda . Volt egy lány akivel sűrűn lógott. A film végén a gyerek folyamatosan mondta hogy hazug az igazgatónak mert ő ment be énektanár helyett mert az felmondott, szívrohamot kapott . Amikor bejelentették hogy meghalt az igazgató akkor a tornateremből az összes diák újongva rohant ki és a zászlót is felhúzták . Fricc a végén az apját látogatni volt és mondta menjen vele. (bocsánat a hülye fogalmazásért de nem emlékszek hogy ezek sorrendben hogy voltak ) Aki tud az kérem segítsen hogy mi a címe a filmnek! (megszeretném újra nézni) Kettő változata van azt tudom. De a storyai másak. Köszönöm előre is a segítséget!2016. aug. 18. 16:37
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
2016. aug. 24. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!